ben direkt buzluga atip buzlukla beraber camdan asagi atiyorum (!) beklemenize gerek yok.Diyelimki oyun oynadık ben az önce asetto corsa oynadım ve ısınma yaşadım fanlar çalıştı kartlar işlemciler ısındı oyunu kapatıp direk kapatmalıyız yoksa bekletip soğutmalımıyız
Diyelimki oyun oynadık ben az önce asetto corsa oynadım ve ısınma yaşadım fanlar çalıştı kartlar işlemciler ısındı oyunu kapatıp direk kapatmalıyız yoksa bekletip soğutmalımıyız
Ama fanların dönmedigi ve ısıyı atmadığı bir şekilde soğutacakBilgisayarı kapatınca zaten otomatik olarak soğuyor.
Ciddi yazdım bunda gülünecek bisey yok ki hocam işlemci 60-70 derece iken birden kapattın o kasanın içi nasıl tahliye yapacak ben bunu merak ettiğim için bekleteyim mi dedimKomikliğine yazdıysan çok komik , ciddi yazdıysan orta komik
Kardeşim alınan malın kıymetini bilmen guzel bir şey PCyi Windowstan normal bir şekilde kapatman yeterli bir zarar gelmez her madde ısı atarak (ısı transferi ile) soğuyor zatenAma fanların dönmedigi ve ısıyı atmadığı bir şekilde soğutacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ciddi yazdım bunda gülünecek bisey yok ki hocam işlemci 60-70 derece iken birden kapattın o kasanın içi nasıl tahliye yapacak ben bunu merak ettiğim için bekleteyim mi dedim
Evet abi ben o yüzden sordum şimdi sıcak halde kapanırsa zarar verir mi diyr sordumKardeşim alınan malın kıymetini bilmen guzel bir şey PCyi Windowstan normal bir şekilde kapatman yeterli bir zarar gelmez her madde ısı atarak (ısı transferi ile) soğuyor zaten
Teşekkür ederim abi ben bekletiyordum korkudqnKardeşim alınan malın kıymetini bilmen guzel bir şey PCyi Windowstan normal bir şekilde kapatman yeterli bir zarar gelmez her madde ısı atarak (ısı transferi ile) soğuyor zaten
Donanıma verirse yüksek sıcaklıklar zarar verir sen PC yi kapattığın anda güç çekmediğinden ısı yukselmesi imkansız ayrıca oyunu kapatıp masa üstüne dönene kadar işlemci ve ekran kartı soğumuş oluyorEvet abi ben o yüzden sordum şimdi sıcak halde kapanırsa zarar verir mi diyr sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim abi ben bekletiyordum korkudqn
Teşekkür ederim abiDonanıma verirse yüksek sıcaklıklar zarar verir sen PC yi kapattığın anda güç çekmediğinden ısı yukselmesi imkansız ayrıca oyunu kapatıp masa üstüne dönene kadar işlemci ve ekran kartı soğumuş oluyor
Keyifli oyunlar...
hayır gerek yok zaten bileşenler çalışmadığı için otomatik olarak soğurDiyelimki oyun oynadık ben az önce asetto corsa oynadım ve ısınma yaşadım fanlar çalıştı kartlar işlemciler ısındı oyunu kapatıp direk kapatmalıyız yoksa bekletip soğutmalımıyız