Arama sonuçları: *

1. E

İş Değişimi ile ilgili fikir alışverişi

Yeni gördüm hocam 1 hafta olmuş siz cevap verelli. 5-6 gün önce cv bıraktım daha haber yok bimden. Olmadı tanıdık abiye tekrar yazacağım çünkü eylül başı gibi halletmem lazım maaşı aldıktan hemen sonra yani. Burada yaptığım onca mesaiye rağmen bimin normal maaşına zar zor yetişmiyor bile o beni...
  2. E

İş Değişimi ile ilgili fikir alışverişi

Arkadaşlar iyi günler, Bu sene mezuna kaldım ve motor almak için 1.5 ay önce işe girdim. Girdiğim iş yavru balık üzerine. Benim derdim ise şu: İş zor nerdeyse her gün 25kg'luk yem çuvallarından 45 adet hatta daha fazlasını forklifte yüklüyorum ve gidip onu ünitede indiriyorum. Sonrasında onu...
  3. E

Monitör önerir misiniz?

Hocam bu arada asus 24" tuf gaming vg249ql3a modelini aldım dün vatan bilgisayardan. Monitör güzel ve kaliteli. Görüntüsü vs de güzel. Sadece bende şansa 5 adet ölü piksel çıktı bunun için asus ile iletişime geçtim haber bekliyorum. GÜNCELLEME: Asus kargo kodu vs vermişti ancak nasıl olduysa...
  4. E

Monitör önerir misiniz?

eyvallah hocam teşekkürler bakayım
  5. E

Monitör önerir misiniz?

5-6 arası önerdiğiniz bir model varmıdır
  6. E

Monitör önerir misiniz?

sorundan kastınız nedir
  7. E

Monitör önerir misiniz?

benim şuan laptop ve oyuncu kulaklığım asus marka ve şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı Asusla ilgili. Siz şuan hangi monitörlere bakıyorsunuz
  8. E

Monitör önerir misiniz?

Ben ilk başlarda James Donkey epic e10/e20 arasında kalmıştım. Şimdi de asus tuf gfaming VG249QL3A almayı düşünüyorum. Biraz daha araştırırsam kafayı yiyeceğim. Bir tane buluyorum yorumlara bakıyorum yok. Başka buluyorum fiyatı daha yüksek ona bakıyorum yok. En iyisi bütçene uygun seninde...
  9. E

James Donkey epic e10/e20 vs GamePower bull T10 hangisi alınır

İki monitör arasında kaldım. Öncelikle epic e10 veya e20 alacaktım sonra gamepower modeli çıktı karşıma hangisi alınmalı ?
  10. E

Sahibinden.com hesabımı durduk yere kapattı

Sahibinde.com Hesabımı durduk yere kapattı. Hiçbir şey yapmamama rağmen hesabım kalıcı olarak bloke edildi. Arayıp sorduğum zamanda Erken uyarı sistemi fln diyorlar. Hesabımı kapatan şey sistem ve ben diyorum ki madem sistem kapattı aklı başında olan bir insan baksın ki ne için sistem kapatmış...
  11. E

Playstation 3 Gta 5 donup kapanıyor

Arkadaşlar selamlar, Bende ps3 süper slim var. Cd'li oyunlar oynuyorum ve genelde pes13 ve gta 5 oynuyoruz abimle beraber. Pes oynarken sorun yok ama gta 5 oynarken bazen yapıyor bazen yapmıyor oyun donuyor ve hiç bir şeye basamıyorum. Sonrasında cd kapağını açıyorum 10 saniye içinde bip diye...
  12. E

2024'te hala Logitech DFGT alınır mı?

Teşekkür ederim video için, Sesi biraz varmış. Ben genelde geceleri takılıyorum acaba çok ses yapar mı emin olamadım. 1717100930 Rampege'yi de biliyorum da logitech varken rampage'nin yüzüne bile bakmam ben. Bütçem 4k fln ancak aklımda direksiyon almak yoktu Mönitörde almak istiyorum ancak...
  13. E

Debriyaj çok önemli değil aslında çünkü vites var ancak sadece + veya - diye var. Gürültü mevzusunu izlediğim videolarda gördüm ama ne kadar yüksek gürültü yapıyor onu bilmiyorum. Çok mu yapıyor ya video fln varmıdır acaba hiç
  14. E

Merhabalar, 2700 civarına logitech dfgt buldum ancak adam 2k'ya fln rahat bırakır gibi hissediyorum. Sizce hala alınabilir bir direksiyon mu? Alırsam oynacağım 2 oyun var birisi tabi ki de ETS 2 diğeri de asetto corsa. Teşekkürler.
Geri