E

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• E
      EnesN61, 30 Bin TL Altı Telefon Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sağolun hocam aynı fiyat bandında Samsung lara da bakacağım ekosistem için karşılaştırma yapcağım
    • E
      sende Nothing Ear 3 var sanırım hocam memnun musun benim istediğim gibi kablosuz şarjda var sanırım öyle gördüm.
    • E
      Hem kablosuz için hemde S serisi olduğu için hoşuma gitti, arkadaşımda kullanıyor memnun baya. Birde A56 ile kıyasladım bu mantıklı geldi. Kablosuz şarj...
    • E
      Evet oda var iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum bu yüzden.
    • E
      Hocam sürekli arkadaşlara sen çek bana at muhabbeti sıkıyor vallaha, şimdi 8k video bile çekebileceğim inşallah işimi fazlasıyla görecek.
    • E
      Kamerası hakkında olumsuz şeyler okudum o yüzden onu elemiştim s25fe sipariş ettim bugün 1782213385 Teşekkür ederim hocam, nothing'in şekli vs hoşuna...
    • E
      Hocam o kadar para verip üstüne birde reklam görmek istemiyorum şuanda xiaomi var ama artık eskisi gibi görmüyorum. Samsung S25fe sipariş ettim 1782207776...
    • E
      sanırım s25fe alacağım beni 4-5 sene rahat götüreceğine inanıyorum
    • E
      Kamera lazım hocam sürekli arkadaşlara sen çek bana at muhabbeti sıkıyor yoksa aklımdan geçti güzel telefon 1782162161 Pocoyu kamera olarak eledim, 15...
    • E
      Tasarım ve ışık muhabbeti benimde hoşuma gitti hocam. Bozulmadan 3x yapması da güzel. Arkadaşımda s25fe var kablosuz şarj olması beni cezbediyor biraz...
    • E
      Nothing phone'u duydum ama çok bilmiyorum. Samsung a56'dan fln daha üstün bir özelliği fln var mı siz hangisini tercih ederdiniz.
    • E
      Honor çakma iPhone gibi duruyor çok hoşuma gitmedi , a56 ile 57 arasında aman aman fark göremedim ama 57'nin ince olması hoşuma gitti. S25 Fe'de aklımda var...
    • E
      Kamerası önemli, aynı şekilde batarya ve hızlı şarjda ve ekran tabi. Bütçemin geri kalanını motorumu yükseltmek için kullanacağın o yüzden çok açılmak...
    • E
      EnesN61, Telefon Önerileri kategorisinde 30 Bin TL Altı Telefon Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam, bütçemi daha çok yeni motor için harcamak istiyorum ancak şu anki telefonumdan (Redmi 10 2022) kurtulmak istiyorum. Neredeyse 4 sene...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,737
Üyeler
198,185
Son üye
Wrymwood
Geri