Hem kablosuz için hemde S serisi olduğu için hoşuma gitti, arkadaşımda kullanıyor memnun baya. Birde A56 ile kıyasladım bu mantıklı geldi. Kablosuz şarj...
Kamerası hakkında olumsuz şeyler okudum o yüzden onu elemiştim s25fe sipariş ettim bugün
1782213385
Teşekkür ederim hocam, nothing'in şekli vs hoşuna...
Hocam o kadar para verip üstüne birde reklam görmek istemiyorum şuanda xiaomi var ama artık eskisi gibi görmüyorum. Samsung S25fe sipariş ettim
1782207776...
Kamera lazım hocam sürekli arkadaşlara sen çek bana at muhabbeti sıkıyor yoksa aklımdan geçti güzel telefon
1782162161
Pocoyu kamera olarak eledim, 15...
Tasarım ve ışık muhabbeti benimde hoşuma gitti hocam. Bozulmadan 3x yapması da güzel. Arkadaşımda s25fe var kablosuz şarj olması beni cezbediyor biraz...
Honor çakma iPhone gibi duruyor çok hoşuma gitmedi , a56 ile 57 arasında aman aman fark göremedim ama 57'nin ince olması hoşuma gitti. S25 Fe'de aklımda var...
Kamerası önemli, aynı şekilde batarya ve hızlı şarjda ve ekran tabi. Bütçemin geri kalanını motorumu yükseltmek için kullanacağın o yüzden çok açılmak...
Arkadaşlar selam, bütçemi daha çok yeni motor için harcamak istiyorum ancak şu anki telefonumdan (Redmi 10 2022) kurtulmak istiyorum. Neredeyse 4 sene...