EnesN61 isimli üyenin son içerikleri

1. E

30 Bin TL Altı Telefon Önerisi

Sağolun hocam aynı fiyat bandında Samsung lara da bakacağım ekosistem için karşılaştırma yapcağım
  2. E

sende Nothing Ear 3 var sanırım hocam memnun musun benim istediğim gibi kablosuz şarjda var sanırım öyle gördüm.
  3. E

Hem kablosuz için hemde S serisi olduğu için hoşuma gitti, arkadaşımda kullanıyor memnun baya. Birde A56 ile kıyasladım bu mantıklı geldi. Kablosuz şarj bence artık bu devirde standart olması lazım kablo taşımama mevzusu ve acil durumda çevrendeki diğer kablosuz destekleyen telefon ile...
  4. E

Evet oda var iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum bu yüzden.
  5. E

Hocam sürekli arkadaşlara sen çek bana at muhabbeti sıkıyor vallaha, şimdi 8k video bile çekebileceğim inşallah işimi fazlasıyla görecek.
  6. E

Kamerası hakkında olumsuz şeyler okudum o yüzden onu elemiştim s25fe sipariş ettim bugün 1782213385 Teşekkür ederim hocam, nothing'in şekli vs hoşuna gitmişti ama almışken Samsung alayım dedim. Zaten normalde a56 ya da a57 alacaktım ama kablosuz şarj muhabbeti yıl olmuş 2026 ve bundan...
  7. E

Hocam o kadar para verip üstüne birde reklam görmek istemiyorum şuanda xiaomi var ama artık eskisi gibi görmüyorum. Samsung S25fe sipariş ettim 1782207776 Samsung s25fe sipariş ettim içime en çok bu model sindi. 4-5 sene beni götürür diye düşünüyorum
  8. E

sanırım s25fe alacağım beni 4-5 sene rahat götüreceğine inanıyorum
  9. E

Kamera lazım hocam sürekli arkadaşlara sen çek bana at muhabbeti sıkıyor yoksa aklımdan geçti güzel telefon 1782162161 Pocoyu kamera olarak eledim, 15 pro+'da kamera olarak baktım a56 gibi değil renkler soluk klasik xiaomi kamerası gibi geldi. Kasa plastik sanırım
  10. E

Tasarım ve ışık muhabbeti benimde hoşuma gitti hocam. Bozulmadan 3x yapması da güzel. Arkadaşımda s25fe var kablosuz şarj olması beni cezbediyor biraz. Ancak nothing'in kendine özgü tasarımı da hoşuma gitti çok kararsızım kaç gündür bunu düşünüyorum.
  11. E

Nothing phone'u duydum ama çok bilmiyorum. Samsung a56'dan fln daha üstün bir özelliği fln var mı siz hangisini tercih ederdiniz.
  12. E

Honor çakma iPhone gibi duruyor çok hoşuma gitmedi , a56 ile 57 arasında aman aman fark göremedim ama 57'nin ince olması hoşuma gitti. S25 Fe'de aklımda var kablosuz şarj olması dikkatimi çekiyor.
  13. E

Kamerası önemli, aynı şekilde batarya ve hızlı şarjda ve ekran tabi. Bütçemin geri kalanını motorumu yükseltmek için kullanacağın o yüzden çok açılmak istemiyorum. Sizin tavsiyeniz nedir
  14. E

Arkadaşlar selam, bütçemi daha çok yeni motor için harcamak istiyorum ancak şu anki telefonumdan (Redmi 10 2022) kurtulmak istiyorum. Neredeyse 4 sene olacak ve 1 günü çıkartmak imkansız yarım gün anca, kamerası da artık çok yetersiz titreşim engelleyici bile yok. Samsung A56, POCO X8 Pro, Redmi...
  15. E

İş Değişimi ile ilgili fikir alışverişi

Yeni gördüm hocam 1 hafta olmuş siz cevap verelli. 5-6 gün önce cv bıraktım daha haber yok bimden. Olmadı tanıdık abiye tekrar yazacağım çünkü eylül başı gibi halletmem lazım maaşı aldıktan hemen sonra yani. Burada yaptığım onca mesaiye rağmen bimin normal maaşına zar zor yetişmiyor bile o beni...
Geri