Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 1.099TL

İndirim kuponu ile 975 e gelince aldim bir tane.
  2. S

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Knob var diye aldim bakalim nasilmis.
  3. S

Webtoon okuma uygulaması fikri

Cevap için oncelikle tesekkur ederim. Çeviriyi görsel uzerinden okutarak yaptirmayacagim. Bölümün metinlerini döküman haline getirerek metin çevirisi yapmayı düşünüyorum. Özel isimler, tanımlar gibi yoruma dayalı çevirilerin surekli farkli çevrilmesini engellemek için sözlük oluşturmayı...
  4. S

Webtoon okuma uygulaması fikri

Selamlar, webtoon okumak icin bir telefon uygulaması planliyorum bunu yapma amacımın motivasyonu ise hiç çevrilmeyen seriler ve yarım bırakılan tonla seri. Guncel serilerinde ciddi seviyede geriden gelmesi. Basitçe severek okudugum bir seri icin beklememek. Neden site degil de uygulama...
  5. S

🔥İndirim Havit Gamenote KB904L 8K Klavye 1799 TL

Knob olsa düşünebilirdim. Alışında ekmek su gibi ihtiyaç oluyor meret.
  6. S

Monster Kampanyasından Hangisi Alınabilir

Ürün linkini atar mısın rica etsem inceleyelim.
  7. S

Monster Kampanyasından Hangisi Alınabilir

Merhaba, bir tanıdık çocuğuna okul başlamadan önce laptop alacak. Çok pahalı olmayan bir laptop arıyoruz. Monster kampanyasını gördüm, 40000 TL limitine kadar laptoplardan aşağıdaki linkteki hangi ürün f/p konusunda kişiyi üzmez. Bu fiyat aralığında daha iyi laptoplar varsa onları da...
  8. S

Öneri 30 Bin TL icin en F/p Laptop önerisi

Guzel gibi kronik sorunu yoksa bunu alabilirim. İslemci performansi nasil acaba laptoplarda hic bilmiyorum
  9. S

Öneri 30 Bin TL icin en F/p Laptop önerisi

Merhaba, 30 bin tl civari butcem var. Buldugum laptoplar bunlar bunlardan hangisi alinabilir sizce, kronik sorunu olmayan bir laptop almak istiyorum. Alternatif onerilerini varsa onlari da lutfen yazin...
  10. S

🔥İndirim Spigen Şarj Kablolarında 200 TL İndirim

Beyler urunler muhtemelen sahte. Şaka gibi bir sarj performansı var Şuan poco 3x nfc telefondan yaziyorum sarj ederken iade talebi olusturup bu mesaji yazarken sarjda takili olmasina ragmen sarj etmesini birakin sarj düştü Sözde 60w kablo.
  11. S

Poco x3 prodan hangi telefona geçilmeli?

Bende de poco x3 nfc var. Poco F7 Ultra çıkacak onu bekliyorum. Bir araştır istersen kagıt ustunden guzel telefon.
  12. S

Öneri Sizce hangi Psu alınmali.

Merhaba arkadaşlar kardeşimin bilgisayar oyunlarda reset atmaya başladı bizde occt ile power testi yaptık ve 6-7dk sonra reset attı. Psu sorunlu sorunuyor, sizde bu aşagidaki psular nasildir. Şuan takılı sorunlu olan psu Performax 650w 80 Bronz muş. Sistemde Ryzen 5500 işlemci ve 3060 ekran...
  13. S

RX 9070 ve 9070 XT fiyat tahmini?

600 $ x 1.18 vergi = 708 $ 708 x 40 TL Usd kuru = 28.320 TL 28320 x 1.30 bayi karı = 36816 TL cik olur
  14. S

Cpu occt ve cinebench test sonuçlarım nasıl?

Konu acilmisken benden kendi derdim icin bilgi alabilir miyim. Benimde pc oyun oynarken reset atmaya basladi. Occt ile power testi yapiyorum(yanlıs hatirllamiyorsam swe avx) bazen test baslar baslamaz reset atiyor bazen atmiyor sizce sorun ne olabilir. Bu aksam da memtest ile ramlari test...
  15. S

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Bende DDR 5 sistem var. 32 Gb Ram 16 gb 7900 gre ekran karti var. Hangi modeli kullanmami tavsiye edersin. Unity de oyun gelistirme yapiyorum yazilim konusunda kullanmayi dusunuyorum.
  16. S

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Nvidia yada Amd kart gibi bir donanim zorunlulugu var mi.
  17. S

Microsoft hesabıma sürekli erişilmeye çalışılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Benim de çok eski kullandigim bir hesabim bu şekilde. Her iş için farklı mail adresi açmadan sorunun önüne geçilmez gibi duruyor. Bu sorun üye olunan yerlerin hacklenmesi ile oluşuyor. Bazen kullanılan şifreler database de şifreli tutulmuyorsa o şifreler de sızıyor.
  18. S

🔥İndirim Next Start 4K Android TV Box 1.399 TL

Merhaba bende bu cihazi kullaniyorum. Kumanda ayarini yaptim ancak sag en ustteki tus sizde calisiyor mu.? Simgesinden anladigim tv ile cihaz arasinda swap yapmaya yariyor diye yorumladim. Suan power tusuna basmadan tv den cihaza yada cihazdan tv ye gecis yapamiyorum sizde durum nedir. Yanlis mi...
  19. S

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Hepsiburada servis raporu ile iade edebilirsiniz gibi standart bir cevap verdi. İade surecinde kafami karistirdi daha once sorunsuz iade eden oldu sanirim
  20. S

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Philips'in saticisiyla riske girmek yerine bu lenovo ile riske girmek daha mantikli gibi en azindan dediginiz gibi iade ederiz.
Geri