Valideye Hafif Akıllı Telefon Arıyorum

Silverdin

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar, valide şuan eski General mobile one telefonu kullaniyor ancak telefon artık işlevsiz hale gelmeye başladı

Araştırmalarıma göre aklımdaki en uygun telefon

Tecno Spark Slim 5G

15 bin lira bandında bu telefondan daha iyi bir onerisi olan varmi.
Boyut olarak kucuk bulamadim ancak hafif telefon ariyorum. Yardimci olur musunuz.
İyi gunler

Merhabalar, valide şuan eski General mobile one telefonu kullaniyor ancak telefon artık işlevsiz hale gelmeye başladı

Araştırmalarıma göre aklımdaki en uygun telefon

Tecno Spark Slim 5G

15 bin lira bandında bu telefondan daha iyi bir onerisi olan varmi.
Boyut olarak kucuk bulamadim ancak hafif telefon ariyorum. Yardimci olur musunuz.
İyi gunler
Telefon hafifmi olsun yoksa aklımi hafif olsun. Hafif ***** gibisinden mi

spark slim en ince ve en hafif cihaz zaten. fakat kamera ve performans olarak cok bir beklentiniz olmasin.

spark slim en ince ve en hafif cihaz zaten. fakat kamera ve performans olarak cok bir beklentiniz olmasin.
Spark slim 150 gram civarin oldugu icin aklimda eski bir poco x3 nfc var 215 gram valide agir diyor.

Spark Slim hafiflikte kazaniyor
Samsung a17 de performans ve kamera konusunda mi daha iyi, alirsam 8 gb ramli versiyonu alirim zatende.

CMF Phone 1 , validenize alacağınız en doğru cihazdır. kafası karışmaz çok iyi bir ekran ve işlemci sahibi olur. telefon hafif de.
fiyatı da 11999 (128gb olmasına takılma hafıza kartı destekliyor zamanı gelince hafıza kartıyla hafızasını artırırsın)

hatta amazonda yeşil renge kredi kartına 6 taksit var.

Geri