Arama sonuçları: *

1. T

Bireysel kapıda ödemeli kargo

Bir platform üzerinden 425 lira tutarlı bir satış üzerine anlaştık fakat güven sorunu olduğu için karşı taraf havale yapmak istemiyor. Dolap gibi uygulamalar da çok komisyon kesiyor. Kapıda ödemeli gönderebilir miyim ? Ya da başka nasıl halledebilirim ?
  2. T

Önce donma, ardından siyah ekran ve radeon wattman sıkıntısı.

Yoğunluğumdan dolayı vakit ayıramamıştım şu an dediğiniz işlemleri uyguladım test aşamasındayım çok teşekkür ederim.
  3. T

Önce donma, ardından siyah ekran ve radeon wattman sıkıntısı.

Bilgisayarımda ağır bir sıkıntı yaşıyorum. Başlıkta da gördüğünüz gibi önce donuyor sonra siyah ekrana düşüyor ve bazen restart atılıyor bazen oyun kapanıyor ve radeon wattman ayaları geri döndürüldü tarzında bildirim alıyorum. Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum. Garantiye 1...
  4. T

10.000₺ Sistem Tavsiyesi

bu zamanda kasa toplamanı önermem
  5. T

cs go mu oynamalıyım valorant mı?

5 kişilik ekibim yoksa ikisini de oynamanı tavsiye etmem
  6. T

ROG Laptop önerisi lazım acil

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-g15-g512-corei7-10870h-2-2ghz-8gb-512gb-15-6-gtx1650ti-4gb-w10.html 1617183210 Edit-- Onun yerine 1500 daha ekleyip bunu alman daha mantıklı olur bence https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/
  7. T

144HZ ile 165HZ arasındaki fark hissedilir mi?

144 hz kullanıyo isen girme bence o topa. Ben 60 hz den 144 e geçince uzaya çıkmış gibi hissetmiştim ama 144 den 165 e çok fark olucağını sanmam
  8. T

250TL Am4 Cpu Cooler Önerisi

ben t6 ultra kullanıyorum ve cidden çok memnunum kesinlikle öneririm.
  9. T

Klavyemin SCR tuşunun ışığını kapatamıyorum.

Benim klavyemde SL tuşu kapatıyor.
  10. T

Forza Horizon 4 oyundan atma sorunu neden kaynaklanıyor?

ben xbox game pass üzerinden oynuyodum bi sorun yaşamıyodum
  11. T

OBS, yayın yapılacak platformu görmüyor

obs studiodan sanal kamerayı başlat diyip yayın yapılacak uygulamada kamera açıp yansıtılabilir. Obs den alıcağın çıkış kamera olarak görünür
  12. T

Windows masaüstümü nasıl yapmalıyım ?

tek sıra halinde yukarı da da hoş duruyo
  13. T

Windows masaüstümü nasıl yapmalıyım ?

Masaüstündeki ikonların ve wp nin sistemde pek fark yaratıcağını sanmam nası rahat edersen öyle yap
  14. T

400 tl bütçe 2 + 1 ses sistemi önerisi

Merhabalar. Pc me, aynı zamanda bluetooth ile telefonuma bağlayabileceğim bir ses sistemi arıyorum. Fiyatı 400 ü geçmemesi lazım ve şu modelleri buldum sizce nasıl ? https://www.hepsiburada.com/mikado-md-318bt-2-1-25w-siyah-usb-fm-bluetooth-destekli-led-isikli-speaker-p-hbv00000upoev...
  15. T

Amd radeon hd 5450 driver kuramıyorum.

Geçici olarak arkadaşımdan ödünç aldığım hd5450 ekran kartına driver kuramıyorum. Tam olarak driveri indiriyorum kuruyorum işlem tamamlandı bilgisayarınızı tekrar başlatmanız gerek diyor. Tekrar başlattığım zaman hiç bir şey olmamış gibi driver kurucu kendiliğinden tekrar açılıyor ve aynı...
  16. T

Yardım Sistemime Uyumlu Sorun Çıkarmicak Kronik Sorunsuz M2 SSD

Ben corsair mp510 kullanıyorum gayet güzel öneririm
  17. T

Asus Tuf M3 kaç IPS ?

Ben aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum ve mouseden çok memnunum. Gerek yazılımı, gerek ergonomisi çok güzel. Hatta cs sens düşk oynuyorum ve daha hiç takılma yaşamadım. Kesinlikle öneririm
  18. T

Geçici Kullanabiliceğim 100 Tl altı ekran kartı

Ekran kartımı servise gönderdiğimde kullanabiliceğim 100 Lira ve altına ekran kartı önerebilir misiniz ?
  19. T

100 tl altı oyun önerisi

100 lira altı chill takılınabilicek önerdiğiniz oyun var mı ?
  20. T

Dizdiğim bilgisayara tavsiye ve eleştiriye açığım

bütçen kısıtlı ise ramleri 3000 mhz alabilirsin
Geri