Arama sonuçları: *

1. M

Melatonin kullanimi hakkindaa

Uyku kalitesi için kesinlikle ZMA öneririm dostum bende büyük etkisi oldu.
  2. M

Konuşarak Öğren hakkında bilgi

Konuşarak Öğren hakkında bilgi edinmek arkadaşlar varsa deneyimlerimi paylaşacağım. Bir süredir derslere katılıyorum ve konuşma pratiğimi yapıyorum. Şuanda TOEFL sınavına hazırlık aşamasında kullanmaktayım ve bir yandan da akıcı bir şekilde konuşmak için aldım kursu. İlk başladığım zamanlar...
  3. M

Gainer ve karaciğer yağlanması hakkında

Dışarıdan yemeyi kes, şekeri bırak. Bunun yanı sıra sağlıklı yağlardan faydalan kalori fazlası oluştur. Karbı temiz almaya bak.
  4. M

Konuşarak Öğren hakkında

Arkadaşlar bir süredir Konuşarak Öğren kullanıyorum, gayet iyi ve güzel gidiyor. Sorum şu, yazılım olarak ilerlemek isteyen birisi için speaking ne kadar önemlidir? Çünkü Konuşarak Öğren kursu İngilizce konuşma kursu olduğu için akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı sağlıyor.
  5. M

sızce kız arkadasımdan tokasını ısteyeyım mı

Yani bir ilgisi yok bence almak istediğini söyle ve iste. Anormal bir şey yok.
  6. M

Sporu bırakınca vücudum eridi nasıl düzeltebilirim?

Protein ağırlıklı bir diyet uygula ödemi attıktan sonra tam proteini almaya dikkat et ve yüklemeni temiz karbonhidratla yap. Adeleni temiz besinlerle doldur, aktif spor yap.
  7. M

kilo almak için günde en az ne kadar kalori almalıyım

Günlük kalori ihtiyacını hesapla arkadaşların dediği gibi, daha sonra 300 - 500 KCAL fazlasını al ve süreci takip et. Bir kilo artışı varsa bu şekilde azar azar olabildiğince az yağlanarak devam et. Olabildiğince temiz karb tüketmeye calıs. Eğer yerken zorlanırsan zaman zaman sağlıklı yağları...
  8. M

Creatine Kullanmaya Başladıktan Sonra

Tamamı vücutta birikilerek kullanılan bir şey, aralıklı olarak da kullanabilirsin yani bir gün geç içmen problem olmaz. Bu yüzden bedenini yorma, içemeyeceğin günler geç iç sorun olmaz bence.
  9. M

100 mbps internette birkaç kişinin kullanımı ile yüksek ping oluşur mu?

100 mbps fiber internet işini görür diye tahmin ediyorum. Aynı anda çok fazla yük bindirmeyeceksen 100 mbps fiber internet rahat yeter.
  10. M

Yardım Tüm evde internet hızlı benim yavaş

Wifi anteninde sorun olabilir dostum
  11. M

Steam dolar'a geçtiğinden beri kaç oyun/dlc aldınız

Bu saaten sonra hiç bir şey almam maalesef.
  12. M

Bir uykudan alınabilecek en iyi verim nasıl alınır?

Düzenli bir uyku saati belirle ve ona uy. ZMA kullan derim ayrıca şahsen büyük etkisini gördüm. Özellikle eksikliği varsa uyku kalitende müthiş değişim olur.
  13. M

Karın kası programı önerisi

Hanging Leg Raise, Abdominal Crunch, İncline Reverse Crunch gibi hareketleri her gün yapmaya çalış. Hanging Leg Raise yapabiliyorsan en çok tavsiye edilenlerden bir tanesi ve etkisi çok iyidir. Ayrıca salonda izole abdominal makinesi varsa mutlaka kullan derim.
  14. M

AKTİF OLARAK VEYA ESKİ ZAMANLARDA EN SEVDİĞİNİZ YOUTUBER VEYA YAYINCI KİM

Eskiden burak oyun, minecraft evi, wolvoroth, ismetRG izlerdim. Şimdi Bafır, donanım arşivi, tuna tavus, gokalaf takılıyorum.
  15. M

sevdiğin insanı ne zaman unutursun bir yolu var mı?

Vazgeçtikten sonra biraz süre geçmesi gerekiyor maalesef başak yolu yok.
Geri