Arama sonuçları: *

1. S

İşlemci Önerisi

Bu da mantıklı bro bunu da düşüneceğim teşekkür ederim 1589042198 Düşüncen için teşekkür ederim fiyat karşılaştırması yapacağım diğer onerilerle
  2. S

İşlemci Önerisi

Hesapladigin ve zaman ayirdigin için çok teşekkür ederim kendi işlemcimi anakarti rami satar biraz para çıkarır üstüne eklerim sagol
  3. S

İşlemci Önerisi

Sırf bilgisayarı yenilemek için sigarayı bırakıyorum 2000 lira toplamam yaklasik 3 ay alacak daha çok masrafla uğraşamam bro ne kadar az o kadar iyi
  4. S

İşlemci Önerisi

Anakartimin ne olduğunu bilmiyorum ve 4+4 8 GB Ramvar
  5. S

İşlemci Önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar şuanki işlemcim intel pentium cpu g2010 2.80 ghz ve bı işe yaramıyor bana doların 7.2 olduğunu baz alarak 2000 TL den ucuz bı işlemci onerebilir misiniz
  6. S

Yeni Format attım yardım lazım

Beyler hepinize çok teşekkür ederim sabahtan ekran kartımı mı çaldılar diye ağlayacak duruma gelmiştim çok çok teşekkür ederim :)
  7. S

Driver cd si var onu çalıştırıyorum fail to load dllls.Please install vga driver diyor
  8. S

Bilgisayara yeni format attım şuan ekran kartını ve işlemciyi görmüyor neyi yüklemeye çalışsam yetersiz sistem gereksinimi diyor bilgisayar hakkında pek bi bilgim olmadığı için de manuel halledemiyorum yardım lazım
Geri