Anakartimin ne olduğunu bilmiyorum ve 4+4 8 GB RamvarAlacağın işlemci anakartın ile uyumlu olmayacak ayrıca RAM'lerde işe yaramayacak.R5 1600+B450M+8 GB RAM alabilirsin.Bütçe yeterse RAM'den 1 tane daha al.
Ama onlar eski yani yeni alacağın güncel parçalarla uyumlu olmayacaktır.Anakartimin ne olduğunu bilmiyorum ve 4+4 8 GB Ramvar
Anakartimin ne olduğunu bilmiyorum ve 4+4 8 GB Ramvar
Sırf bilgisayarı yenilemek için sigarayı bırakıyorum 2000 lira toplamam yaklasik 3 ay alacak daha çok masrafla uğraşamam bro ne kadar az o kadar iyiAma onlar eski yani yeni alacağın güncel parçalarla uyumlu olmayacaktır.
2000TL işlemci ram ve anakart alman için yeterli. @Emir Aydın arkadaşın da önerdiği şekilde düşünebilirsiniz.Sırf bilgisayarı yenilemek için sigarayı bırakıyorum 2000 lira toplamam yaklasik 3 ay alacak daha çok masrafla uğraşamam bro ne kadar az o kadar iyi
Hesapladigin ve zaman ayirdigin için çok teşekkür ederim kendi işlemcimi anakarti rami satar biraz para çıkarır üstüne eklerim sagolEski bir işlemciye, dolayısıyla da eski bir anakarta sahipsin. Tavsiyem 2000TL ile yeni bir işlemci+anakart+RAM alman yönünde olur.
https://urun.n11.com/bellek-RAM/Cor...raACjbt1-V2j4yojNcBoCfBsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds (2 adet)
Toplam 1971 TL yapıyor.
Üstüne eklersen daha iyi bir işlemci de alırsın mis gibi olur. Rica ederimHesapladigin ve zaman ayirdigin için çok teşekkür ederim kendi işlemcimi anakarti rami satar biraz para çıkarır üstüne eklerim sagol
Bu da mantıklı bro bunu da düşüneceğim teşekkür ederimLga 1155 soket e sahipsin. İ5 3570 ,İ5 3570 k, i7 3770 gibi işlemcileri alabilir kalan parayla 4+4 8 DDR 3 RAM i satıp 8+4 yada 8+2 ,8+8 RAM alabilirsin.(Mhz i 1600 yada 1866 olsun.) Ekran kartı yada SSD de alabilirsin.
Anakartın modeli kasanın içini açıp üstünden okuyabilirsen daha iyi olur. Sata 3 ve usb 3.0 destegi yoksa komple değistir
Düşüncen için teşekkür ederim fiyat karşılaştırması yapacağım diğer onerilerleAnakartın 1155 pin zamanında çok kullandım anakart . gittim 150tl ye i5 2400 aldım gayet yeterli güzel bir işlemci . 1050ti falan besliyor
alacaksan i5 2500k veya i7 2.nesil işlemci al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2000tl gibi yüksek mevlalara çıkmana gerek yok i5 için max 500 i7 için max 800tl vererek kurtulabilirsin