13K'ya G29 alınmaz. Dişli sistem kullandığı için çok sesli ve pürüzlü çalışıyor. Onun yerine PXN V10 Pro alabilirsin. Direct Drive olduğu için bu set G29'a...
Vatan bilgisayar dan almıstim bu cızırtı yüzünden 2 kere yenisini aldım servise gönderiyorsun bakıyorlar ona göre iade veya değisim raporu hazırlıyor servis...
4 seneye yakın kullandım oldukça da memnun dum ses tekerleginde kronik sorunu olabilir cızırtı yapıyordu bu sebeple garantiye gönderip yenisini alıyorum...
Benimki de Ekim-Kasım gibi bitiyor tam hatırlayamadım şimdi. Kullanım açısından çok sorun olmadığı için bayağıdır erteliyorum, bir ara yollamam lazım...
X olmayan 5700, 16 mb önbellek yüzünden oyunlarda kötü performans veriyor. DDR5'e geçecek bütçen yoksa oyun açısından Ryzen 5 5600'de kalman en mantıklısı...
Nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum. 1 senedir filan ses tekerini oynatırken cızırtı oluyor ve ses şiddetti sağda-solda ayrı oynuyor. Bunun için garantisi...
O bütçelerde Egea gerçekten mantıklı bir araç. Sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi açısından 1.6 E-Torq alabilirsin (LPG). Aisin üretimi oldukça sağlam bir...
Kendim yapamam dersen bir bilgisayarcıya götür kartı riser olmadan normal taksın. Sonra aldığın yere gidip riserın parasını o çalışandan geri al. :peepo1: