Arama sonuçları: *

1. E

İ7 14700kf mi i5 14600k mı

14700kf de 8 p core olduğu için 14700kf sizi çok daha uzun süre götürecektir.
  2. E

Ethernet portum sanırım bozuldu

ethernet portu bozulursa hız düşmez, internete bağlanamazsın. hem soketin içini kulak pamuğu ile temizle hem de anakart sürücülerinden güncel ethernet sürücüsünü indir ve kur.
  3. E

Çözüldü✓ 13400F --> 14600KF GEÇMEK MANTIKLI MI?

o anakartla daha üst seviye bir işlemciden performans alman mümkün değil.
  4. E

Arctic freezer 7x ve i5-14600kf

ben de 14700KF yi defaultta kullandım aynı soğutucu ile. 96 dereceye kadar throttle yemeden kullanıyordum. nereden biliyorum aynı işlemciye sonra arctic liquid ii 420mm aldım. cinebench sonucu değişmedi.
  5. E

Ben 14700KF ile kullanırken throttle yaşamamıştım. siz diyorsanız doğrudur.
  6. E

Phantom spirit ve thermalright cpu bracket ile 14700KF ile kullandım. 96 dereceye kadar çıksa da idare ediyordu. 14600KF daha az ısı ürettiği için sınırda da olsa yeterli gelecektir.
  7. E

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu 3.372TL

morpheus kasa ya msi z790 edge ddr4 ile 2 mm fark ile kurabildim. alanlar temkinli olsun. sonra kendimize sövdürmeyelim.
  8. E

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu 3.372TL

bu radyatör kalın bir radyatör. her 420mm radyatör desteklediğini iddia eden kasaya uymuyor. sadece deepcool moprheus'a montaj edilebiliyor. o da milimetrik farkla yapılabiliyor. alırken dikkat etmekte fayda var.
  9. E

İşlemci Sıcaklığı Artıyor !!

9900k ile 9400f arasında güç tüketimi ve ısınma olarak dağlar kadar fark var. 9900k kullandım. aşırı ısınan bir işlemci. minimum 4 ısı borulu bir soğutucuya ihtiyaç duyar. iyi bir güç kaynağına ihtiyaç duyar. elinizdeki tüm donanımı yazın ki konu daha rahat yorumlanabilsin.
  10. E

İ5 14600k yı ddr4 ram ile kullanmak

Öncelikle, daha önce telefondan yazdığım için kendimi tam ifade edememiş olabilirim. Bilindiği üzere intel 12. nesilden sonra verimlilik-performans çekirdeği mimarisine geçti. windows buna tam adapte olamadığı için bazen önemli uygulamalara dahi verimlilik çekirdeği ataması yapabiliyor, bu da...
  11. E

12700K, 14700KF kullandım. Şimdi de 13900K kullanıyorum. Bizzat tecrübe ettiğim şeyi söylüyorum.
  12. E

Çoklu çekirdek performansında evet ama oyunda performans çekirdeği daha fazla olduğu için 12700kf bir tık önde. Windows’un adaptasyon sorunu cabası.
  13. E

14600k ile 12400f arasında devasa fark olmaz oyunlarda. güncellemek yapmak isterseniz 12700KF ile yükseltme yapmak daha mantıklı.
  14. E

❌İndirim Bitti! KabelDirekt – Ethernet Kablosu 30 Metre 597 TL (2'EL)

altta yer alan özelliklerde kategori 6 yazıyor.
  15. E

🔥İndirim NEXTSTAR 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 19.499₺

Başka markalarla da deneme fırsatım oldu. LG soundbarı sadece lg tvlere optikle bağlayınca ses kontrol edilebiliyor. Diğer tvlerde olmuyor.
  16. E

🔥İndirim NEXTSTAR 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 19.499₺

hareketli sahnelerde baş ağrıtacak bir durum değil bu. bir rahatsızlık olabilir sizde. epilepsi vb. gibi. bu kadar rahatsız olduysanız bir doktora görünmekte fayda var.
  17. E

🔥İndirim NEXTSTAR 85 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 59.500₺

arkadaş diyor ki; 557euro zaten satıcının %19kdv dahil kâr ederek sattığı fiyat. bölü 1,19 çarpı 1,2 yaptığında kdv dahil fiyatı bulursun. üzerine oransal olarak %10 eklersen 620 euro yapar azami. üstelik bu fiyat almanyada satıcının kâr dahil fiyatıdır. satıcı da %30 kâr ediyor dersen, burada...
  18. E

bizim arkadaşın bir oğlu vardı 3 yaşında. ilgi çekmek isteyince karşına geçip bildiği bütün kelimeleri sayıyordu. :) belirtmiş olduğun şeylerin tcl ile alakası yok. bilkom bir perakende firması. alıyor, genel gider ve kâr ekleyip satıyor. maliyet muhasebesi de roi de detaylıca hesaplanmasına...
  19. E

kredilerin eva ile değerlemesi karşılığı oluşan kur farkları ile oluşan zararın faaliyet karı ile bir alakası yok. merak etme ben de ufak tefek bir şeyler biliyorum. tcl forumlara pazarlamacıları salıyor ki sürekli aslında fiyatlar uygun yalanını pompalasınlar. yoksa bilkom bu işten fahiş kar...
  20. E

ben bir şey istemiyorum. ben tüketiciyim. bilkomi lg samsung falan anlamam. bilkom çalışanı da değilim propaganda yapayım. ben düz tüketiciyim. yurtdışı fiyatına bakarım ürünün ve yurtiçi fiyatı ile karşılaştırırım. pahalıysa pahalı derim. nedeni ile ilgilenmem. ilgilenmek zorunda da değilim...
Geri