Arama sonuçları: *

1. B

Pc mi almalıyım ps5 mi

ust duzey bir pc ps5 ve series x den daha mantıklı eğer 4070 super 7900 gre seviyesinde kartlarını olduğu bir pc alıcaksan konsola bakma ama maksimum 4060 alabiliyorsan ps5 al geç bende ps5 alcaktım ama ozel oyun olayı bittiği için ustte yazdığın kartlarını olduğu bir pc alacağım daha doğrusu...
  2. B

Ps5 vs pc upgrade vs ps5 pro

Gerek yok hocam 6700 xtye ps5 alip parayi dolar yapip ps5 pro cikinca proya gececegim 1718293864 Hocam simdi ps5 alicam yazinda para biriktirip parami dolara aticam pro cikinca ps5 i satip dolarida ekleyip ps5 pro alacagim
  3. B

Mantikli karar hocam ama ben yillar yili konsolcuyum gecen nesil param ps5 e yetmeyince mecbur pc almistim icimde bir uhtede var halihazirda cikan eski oyunlari veya ps5-pcde olan ozel oyunlari ust kalitede oynamak istiyorum hocam dualsensi merak ediyorum astro playroom yeni gelecek astro bot...
  4. B

Ayni grafiklerde ayni cozunurlukte kiyasliyor 2 cihazin fpsini ona gore 6700 den bi tik daha iyi calisiyor iste
  5. B

Hocam bircok basin kurumu teknoloji editorune gore en guvenlileri bilgileri olan digital foundryde gore ps5 de rx 6700 civari bir gpu kullanilmis bunun uzerine yapilan optimizelerle 6700 xt 6800 performansi ortaya cikabilmekte pro icin konusursak 7800 xt ile gelmesi bekleniyor ustune yapilacak...
  6. B

Ayni fiyati gormedim kusura bakmayin
  7. B

Hocam bu nasil sacma bir mantik gozunuzu seveyim bu oyun zaten bu konsollar icin yapiliyor pcde konsoldan farkli olarak gorecegimiz tek sey 60 fps olucaktir tabi oyunu pcde oynamak icin 2 yil beklemek lazim anca 5070-5080 olursa onlarda konsola fark aticak performans alirsiniz 1718291518 Hocam...
  8. B

Yavaş yavaş okuyup videolari izleyeceğim tek katilmadigim hiçbir pc ps5 den guclu olamaz demeniz 4070 super filan cok rahat ekarte ediyor ps5 i onun disinds elinize saglik okumasi bile 5-10 dk surer tahminimce bunu yazmasi dahada zahmetlidir bende zaten simdi ps5 slim alip para biriktirip dolara...
  9. B

Pro ps5den gpu gücü olarak %45 ray traicing performansı olarak 4 kat daha iyi olacak ve proya ozel dlss benzeri pssr teknoljsi gelecek yani bayagi onemli farklar kesinlikle degeceni dusunuyorum genede çıktığında gorucez
  10. B

Diyorum ya belli başlı anlaşmalar satin alimdan once yapıldığı için o codu xboxa ozel yapma anca birdahaki nesilde gerçekleşir ozamanda oynayanlar düşünür yani 1718289534 Hocam benim taktiği uygulayabilirsiniz şimdi ps5 alip sonradan satip proya geçersiniz yani elinizde şuan para varsa ps5 i...
  11. B

Dedim hocam zaten şimdi slim alip pro çıktıktan 4-5 ay sonrada proya geçeceğim o sırada elimde ps5 slim ile 1000 dolar yada 900 dolar para olmuş olucak hem piyasada ps5 pro birazdaha yaygın olduğu için fiyatida daha uygun olacaktır
  12. B

Hocam cod sadece xbox exclusive olmaz muhtemelen cunku yeni gelen black ops 6 da ps5 de var en azından bu nesilde olmaz cunku ondan oncede psile anlaşma yapılıyor yani anlaşmanın suresi bitmenden cat diye desteği cekemezsin gamepassde olur ilk gunden ki bu buyuk bir artı ama oyunu psde satmamak...
  13. B

Hocam zaten ps4 kutuphanem dolu 1tbda yeter sadece uyelik ve konsol alacağım sonra full birikim yapacağım tek satin almayı dusundugum oyun astro bot oda eylulde geliyor zaten ragnarok filanda uyelige gelir yakında kaldiki eski psn hesabımda oynamadigim veya uyelikteki bazi ps4 oyunlari miles...
  14. B

astro bot gelmeyecekmiş çok merak ediyorum gta 6 erkenden oynama ve gelecek sony oyunlarida cabasi 1718286804 Hocalarim aileminde iziniyle şimdi ps5 alip pro çıktıktan 4-5 ay sonra pro almaya karar kıldım yazın çalışıp kazandığım parayla 400 dolar almayi dusunuyorum ps5 ide 15 kya satsam...
  15. B

Msrp kalacağını bilsem endişe etmemde iste ulkede ne olur onu bilmiyorum 1718285801 Şimdi ps5 slim alsam 17 k yazında çalışıp parayı dolar yapıp sonra ps5 proya geçsem mantiklimi yada bu nesil 5 de kalip 2027 de çıkınca ps6 almak mantiklimidir
  16. B

Peki pro beklenmeli mi 4070 super 7900 greli sistem mi toplanmali bide hocam 16 yaşındayım yd çıkmak için vizede lazım değilmi
  17. B

Şimdi switch satip 400 dolar alsam yazında 3 ay calisip 18 k parayla dolar alsam pro çıkınca almama yetermi sizce hocam kusura bakmayın ben bi tik kesinciyimdirde 1718284429 Yani toplam 900 dolarim olsa @Heath Ledger @mehmet_10
  18. B

Trde olacağı fiyatlar 40-45 k bulmaz diyosunuz yani
  19. B

Vento vg14 fe kasaya 4070 super sigar mi

Sen yanıtlama dostum lutfen
  20. B

bide pro almasam çok kaybim olurmu ps4 dede slim kullandım 2021 e kadar hiç sorun yapmadı 1718282728 Pro fiyatı ne olur Sence hocam parayı dolar yapsam proya yetermi 800-900 dolar alsam filan
Geri