Arama sonuçları: *

1. Sezard10

Acil yardım lütfen P500C Aerocool fanlar çalışmıyor

Bunu bana görsel olarak gösterirseniz duacı olucam <3
  2. Sezard10

Psuda var connoctorden çıkan yani kasanın kendisine ait fanların olduğu kısımla psu yu birbirine bağlayacağım herhangi bi güç kblosu yok mesela eski kasamda molex kablosu vardı
  3. Sezard10

Evet zaten o kablo yok bende
  4. Sezard10

Fanlar kasadaki huba yani kontrolcüye bağlı kontrolcüden çıkan 4 pinli kısmı ankarttaki cha fan a taktım agrb kısmınıda 3 pinli argbli kısma taktım ama psuya giden bir molex veya sata kablosu yok kontrolcüde
  5. Sezard10

Aerocool p500c aldım sabah kutusunu açtım her şey tamam anakart montajını yaptım bilgisayar açılıyor kasanın üstündeki usb çalışıyor açma kapama tuşu çalışıyor ama fanlardan ne ışık geliyor ne dönüyor nitekim bütün kablolar takılı yerli yerince cha fan soketide 3 ve 4 yuvasını denedim yinede...
  6. Sezard10

10 14 m2 arası çadır önerisi 4 mevsim içinde soba kullanmayı düşünüyorum

Kamp yapmaya başlamak istiyorum çok düşük ve çok yüksek olmayan ama hak eden malzemeye hak ettiği parayı vermeyi göze almış bir düşünceyle kampda olmazsa olmaz diyebileceğiniz 10 ila 14 metre kare içinde sobada kurulabilecek çadır kullanan yada bilen önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok...
  7. Sezard10

❌İndirim Bitti! 1.150₺ Gamepower Aero Ultra (Kablosuz/ Bluetooth/2.4G) gaming oyuncu Kulaklık

Satın aldım. 2. günüm bugün kullanıyorum. Bazı arkadaşlar tabii ki başka kulaklıklarla kıyaslama yaparak dezavantajlarından bahsediyor. Evet kulaklık harikalar yaratmıyor ama 1200 tl bandında kablosuz bu kadar parasının hakkını verecek bir kulaklık ararsanız eğer bulamazsınız nitekim indirim...
  8. Sezard10

Yorumlarınız Çok Kıymetli

Eleştiriniz için çok teşekkür ederim o konuda düşüncem şu şekilde 3D ile render alırken performans olarak farklara baktığımda bi uçurum olmamasına rağmen 3D çok daha serin ve az Watt tüketimi yaparak çalışıyor bu sayede çok uzun sürecek render işlerinde sistemi daha az strese sokarak ömrünü...
  9. Sezard10

Çok teşekkür ederim 1720645106 Teşekkürleeer çok saolun
  10. Sezard10

Teşekkür ederim cevap için oyun olarak 7800x3D çok güçlü ama ben render bandında baktığımda bu daha iyiydi bide fiyat olarak çok düşük yakaladım kutulu halini 18bine aldım ekran kartınıda 32 bine aldım ondan bu şekilde çıktı bütçe öyle bi tam oturdu ki macunu krediyle aldım öyle diyim
  11. Sezard10

Abilerim kardeşlerim senelerdir hayalini kurduğum sistemi topladım bugün Allahın izniyle pazar günü tüm parçalar gelmiş olacak ben araştırdım baya ama buradakilerin bilgi ve tecrübelerine çok güveniyorum kritik bir hata varsa uyarmanızı temenni ediyorum iade sürem var çünkü şuan sistemi toplama...
  12. Sezard10

Kişisel Psu Tavsiye Öneri Yardım

Üstatlar öncelikle herkese selam <3 AMD Ryzen™ 9 7950X3D Palit Nvidia Geforce RTX4070TI Super Gamingpro 16GB Asus ROG Strix B650E-F Gaming WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart DeepCool MYSTIQUE 360 LCD Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 64GB (4x16GB) 6000MHz CL30 AMD...
  13. Sezard10

8-12K arası anakart önerisi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BFNXBLFF?m=A3O5TP4R0OZYXZ&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=10 az önce bu anakartı 9000 tl fiyata kaçırdım 20 saniye ile ağlıyorum heves felan kalmadı saygılar
  14. Sezard10

8-12K arası anakart önerisi?

Öncelikle merhaba arkadaşlar Sistem topluyorum anakart konusunda bilgi düzeyim yeterli değil gönül ister bütçem daha fazla olsun en iyisini alayım tabii ki ama bana 8k ile 12 k arasında anakart önerisi lazım sistemim şuan şu şekilde : Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 64GB (4x16GB) 6000MHz CL30...
  15. Sezard10

❌İndirim Bitti! X670 Carbon wifi 14.499 TL

Yetişemedim ya bitti
  16. Sezard10

MSİ MPG VELOR 100P AİRFLOW kasa alınır mı yada bu fiyatlara tavsiye

Teşekkür ederim ilgi alaka için favori var mı
  17. Sezard10

Ustam tasarım göreceli soğutma performansı daha iyi bi kasa varsa görünüşe para ödemem yinede
  18. Sezard10

https://amzn.eu/d/05OLj9bu Hocalarım kasa bu yorumlarınızı bekliyorum
  19. Sezard10

MSİ ANAKART İNDİRİMİ

Ben şuan vızır vızır 7950x3D arıyorum seriyi beklemek belki mantıklı olur ama yaşadığımız ülke türkiye bugün 20.000 olan bir malzemeyi daha iyisi çıkıp bu gözden düşündeye kadar bekliyim dediğinizde 24.000 birime kadar çıkan ürün düşe düşe 21-22.000 seviyelerine düşüyor yani demek istediğim...
Geri