Arama sonuçları: *

1. F

3 Farklı Kulaklık Arasında Kaldım

Selam herkese. Bir süredir maximum 1000 TL olmak üzere kulak içi kulaklık arayışındaydım ve bu 3 tane kulaklık arasında kaldım. Jabra elite 3, Soundcore Life Note 3i ve Soundcore Life dot 3i. Sizce bu üçü arasından hangisi daha iyi? Deneyimlerinizi yazarsaniz güzel olur. Başka önerileriniz varsa...
  2. F

Bilgisayar programcılığı staj dosyası

Staj için 3 veya 4. sınıf öğrencisi olmak gerekmiyor mu?
  3. F

Üniversite/Bölüm Tercihleri Hakkında

Normalde bilgisayar müh. istiyordum fakat sıralama olarak en iyi üniversiteler (itü, boğaziçi vs.) gelmiyor. Biraz araştırma yaptığımda matematik müh. diye bir bölüm olduğunu öğrendim. Bölüme baktığımda burada okuyan çoğu kişinin yazılım sektörüne girdiğini gördüm. Anladığım kadarıyla da...
  4. F

Bilgisayar Müh. Üniversite Önerisi

Burslu Vakıf veya Devlet sadece. Konuda onu belirtmeyi unuttum. 1658339003 Maalesef :(
  5. F

Yorumunuz için teşekkürler. AYT için kesinlikle Orjinal'i çözmenizi tavsiye ederim. Bazı yorum soruları gerçekten çok kaliteliydi. Çözünce insana zevk veriyordu. En azından ben öyle hissetmiştim. TYT için yine Orjinal derim ben. Onun dışında bol bol branş denemesi. Bu arada mezun musunuz? Eğer...
  6. F

Teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için :)
  7. F

Bilgisayar yerine PC demiyor muyuz çoğu zaman? Onun için kullandım. Forumda çoğu yerde bile böyle yazıyorlar. Bilgisayar Mühendisliği önerisi istiyorum. 1658250390 Evet İstanbul dışı olmazsa iyi olur. Teşekkürler şimdiden
  8. F

Arkadaşlar yks'de sıralamam 15,869 geldi. Bu sıralama için hangi PC mühendisliği önerirsiniz? (İstanbul) Aklımda YTÜ var ama sıralamam ona yeter mi emin değilim. Edit: Bu arada kendim de araştırıyorum. Sadece düşüncelerinizi merak ettim. Edit 2: Burslu Vakıf veya Devlet sadece.
  9. F

Android Uygulama Tanıtımı

Sen katılım tarihine bakarak söylüyorsun ama ben o zaman hemen bir şey sormak için açmıştım. O günden beri girmedim neredeyse buraya. Bu yüzden daha yeniyim dedim. 1624897428 Kendince sende haklısın tabii
  10. F

Teşekkürler
  11. F

Kaldırıyorum hemen. 1624891789 Kusura bakmayın ama kaldır seçeneği nerede acaba?
  12. F

Nerede yazıyor? 1624891361 Benim hatam :) Buldum.
  13. F

Arkadaşlar birkaç gün önce kendi mobil uygulamamı Play Store'da yayınladım ve üstlere çıkması için desteklerinizi bekliyorum. Hakkında: Notlarınızı alabildiğiniz, görev ve alt görevler ekleyebileceğiniz ve içindeki takvim sayesinde hangi gün nelerinizin olduğunu görebileceğiniz yapılacaklar...
  14. F

R5 1600 Stok Fan vs Evercool CS-13

Teşekkürler
  15. F

Öneri? 1617529907 Elimde 1 tane fan artmış olacak (fan da bilgisayarla geliyor çünkü) sizce hangisini takmalı?
  16. F

İnce hesaptan linkte bıraktığım bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat Ryzen 5'in stok fanını mı yoksa bilgisayarla beraber gelen diğer fanımı kullanmalıyım? Ayrıca bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim...
  17. F

İnternetsiz Mesajlaşma Uygulaması? (Acil)

traceback (most recent call last), error line 384
  18. F

COOLER MASTER MWE WHITE 600W 80+ 120 mm Fanlı PSU

traceback (most recent call last), error line 384
  19. F

Hangi işlemci daha iyi?

2200g
  20. F

Web Sitesi Kodlama

Coder848'in dediği gibi o siteye mutlaka bak bence. Bende oradan çalışmıştım ama sıkıldım sonra. Şu an python'la uğraşıyorum.
Geri