Arama sonuçları: *

• Users: SoniX
  • Order by date
  1. S

1500-2500tl arasi gaming kulaklik onerisi

2.7 fifine h6 2k v2x indirimsiz
  2. S

Fifine h6 ya karar verdim sanirim baska bir forumdaki arkadaslarin yardimiyla. Ya fifine h6 yada razer blackshark v2x alacagim onlar daha kaliteli gbii duruyor bundan , ne dersin onlara
  3. S

Arkadaslar suanda izico kart ve paropara ile toplam 400 + 300 + %10 indirim ile tek seferlik gaminggen ve itopyadan alisveris yapabiliyoruz. Bana da kulaklik lazim oldugu icin 2500(bana 1.5e denk gelicek yaklasik) civari kulaklik bakiyorum...
  4. S

Biostan baslama ve donanim ayari degisikligi bildirimi

Merhaba son 1-2 gundur bilgisayari çalıştırdığımda fotograftaki ekrani aliyorum. F1 basip devam ettigimde ise beni bios'a atiyorbir sey degistirmeden cikiyorum kullaniyorum. Masaustune geldigimde ise 2. Fotograftaki bildirimi aliyorum. Dun aksam oyun oynarken oyun kapanip duruyordu bende amd...
  5. S

RX 7700XT driver sorunu / önerisi

amd cleanup gutility ile kaldırdım hocam. Kullandıgım zaten en son güncel sürümdü şimdi bir eskisini mi indireyim ?
  6. S

RX 7700XT driver sorunu / önerisi

Arkadaşlar rx7700xt/r5 7600 sistemim var. 1.5 Hafta önce aldım ve en son sürüm amd software kurdum fakat sorunları vardı. Alttab atınca 10-15 sn ekran donuyordu / oyuna ilk girdigimde 5-10 dk takılmalar yşaıyordum / düşük fps alıyordum gibi gibi (pch gg9). Dün ekran kartı sürücüsünde hata...
  7. S

Anakartımın amd chipseti yüklü mü ?

Aktif ettim onlari sistemimin dusuk vermesinin dusunmemin sebebi pchocaasi gg9 aldim ben videodaki tum parcalar ayni fakat 250 fps dusuk aliyorum
  8. S

Tesekkurler , indiirnce ne gibi bi farklar olusur ? Suanda mesrla oyunum ilk acildiignda takiliyor sonra geciyor , alttab atinca ekran 15 sn falan donuyor duzeliyor , videolarda sistem valoda 700 civari alirken ben 500 aliyorum gibi gibi
  9. S

Arkadaşlar 5 gün önce bi sistem aldım ve içinde amd chipset kurulumu bilmiyorum. Aslında amd software indirili fakat chipset oldugunu sanıyordum ben. Aygıt yöneticisnde amd chipset software görmem lazımmış fakat ben mi göremiyorum anlamadım. acaba chipset sürüücüsü yüklümü bi bakarmısınız ? (RX...
  10. S

RX 7700XT R5 7600 Düşük fps ve takılma sorunu

Ederim uyguladigimda
  11. S

Eyw saolasin
  12. S

11 Valla bide direkt videodaki sistem pchocasinin 6. Yil ozel sistemi. Sana zahmet surumu ogrenebilirmisin? Bide eski driver kurmak nasi bi dezavantaj saglar
  13. S

Tesekkurler hocam hangi surumu yukledin baktim sidmide 2 yil onceki demissin Diger fps testlerindede o civar ama
  14. S

Bakayim hocam tesekkur ediyorum 1726497194 Baktimda profiliniz gizli ve son konunuz ios 18 hocam yenileme sansiniz var mi
  15. S

Çözüldü✓ GAMİNGGENTR ÖZELLEŞTİRDİĞİM SİSTEM NASIL,ALINIR MI ?

Acik hocam acik cevap veren yok :D
  16. S

Çözüldü✓ GAMİNGGENTR ÖZELLEŞTİRDİĞİM SİSTEM NASIL,ALINIR MI ?

Hocam bendede amd sistem var 4 gun once aldim ayarlari yapmama ragmen fps 200-300 daha dusuk valoda falan. Diger oyunlarda normal kimsiinde dusuk , alttab atinca ekran donuyor 10sn falan valla amd aldigima pismanmiyim tartisilir
  17. S

Cs de falan fps degerleri yerinde sadece valorant oyle sanirim
  18. S

Arkadaşlar 3 gün önce pc hocasının https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?utm_source=YouTube&utm_medium=PCH&utm_campaign=PC-HOCASIGG9 sistemini aldım ve kurdum. Videoda yapıtıg...
  19. S

Yardım SOGUTUCU TAKMAMA YARDIM EDERMISNIZ

Konuya cevap gec gelince bilgisayarcida yaotirdim artik saolasin :D
  20. S

Yardım SOGUTUCU TAKMAMA YARDIM EDERMISNIZ

O arkadasin bahsettigi risk ortadan kalktimi yani sadece oturtup vidalayacakmiyim ? Yok sistemde su sogutucu var stok degil iyi mi? bu arada sogutucu
Geri