Fifine h6 ya karar verdim sanirim baska bir forumdaki arkadaslarin yardimiyla. Ya fifine h6 yada razer blackshark v2x alacagim onlar daha kaliteli gbii duruyor bundan , ne dersin onlara
Arkadaslar suanda izico kart ve paropara ile toplam 400 + 300 + %10 indirim ile tek seferlik gaminggen ve itopyadan alisveris yapabiliyoruz. Bana da kulaklik lazim oldugu icin 2500(bana 1.5e denk gelicek yaklasik) civari kulaklik bakiyorum...
Merhaba son 1-2 gundur bilgisayari çalıştırdığımda fotograftaki ekrani aliyorum. F1 basip devam ettigimde ise beni bios'a atiyorbir sey degistirmeden cikiyorum kullaniyorum. Masaustune geldigimde ise 2. Fotograftaki bildirimi aliyorum. Dun aksam oyun oynarken oyun kapanip duruyordu bende amd...
Arkadaşlar rx7700xt/r5 7600 sistemim var. 1.5 Hafta önce aldım ve en son sürüm amd software kurdum fakat sorunları vardı. Alttab atınca 10-15 sn ekran donuyordu / oyuna ilk girdigimde 5-10 dk takılmalar yşaıyordum / düşük fps alıyordum gibi gibi (pch gg9). Dün ekran kartı sürücüsünde hata...
Tesekkurler , indiirnce ne gibi bi farklar olusur ? Suanda mesrla oyunum ilk acildiignda takiliyor sonra geciyor , alttab atinca ekran 15 sn falan donuyor duzeliyor , videolarda sistem valoda 700 civari alirken ben 500 aliyorum gibi gibi
Arkadaşlar 5 gün önce bi sistem aldım ve içinde amd chipset kurulumu bilmiyorum. Aslında amd software indirili fakat chipset oldugunu sanıyordum ben. Aygıt yöneticisnde amd chipset software görmem lazımmış fakat ben mi göremiyorum anlamadım. acaba chipset sürüücüsü yüklümü bi bakarmısınız ? (RX...
11
Valla bide direkt videodaki sistem pchocasinin 6. Yil ozel sistemi. Sana zahmet surumu ogrenebilirmisin? Bide eski driver kurmak nasi bi dezavantaj saglar
Hocam bendede amd sistem var 4 gun once aldim ayarlari yapmama ragmen fps 200-300 daha dusuk valoda falan. Diger oyunlarda normal kimsiinde dusuk , alttab atinca ekran donuyor 10sn falan valla amd aldigima pismanmiyim tartisilir
Arkadaşlar 3 gün önce pc hocasının https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?utm_source=YouTube&utm_medium=PCH&utm_campaign=PC-HOCASIGG9 sistemini aldım ve kurdum. Videoda yapıtıg...