Arama sonuçları: *

• Users: SoniX
  • Order by date
  1. S

Valorant Rx7700xt Ryzen 5 7600 Dusuk FPS Sorunu

1 haftaya format atabilirim attiktan sonra ve dediklerinizi yaptiktan sonra size donus yapayim olur mu ama tw olayinda baglanmak yerine sesten baglanip bana tarif edebilirseniz uygun olursaniz cok daha iyi olur benim icin 1785857941 Islemci:AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek...
  2. S

Valorant Rx7700xt Ryzen 5 7600 Dusuk FPS Sorunu

Merhaba, iyi forumlar. Artık çıldırma derecesine geldiğim için destek alma kararı aldım. RX 7700 XT ve Ryzen 5 7600 bir sistemim var. Bir tane YouTuber'ın birebir videosundaki hazır sistem. Kendisi Valorant'ta min. 450 avg, 550'lerde FPS alıyordu; ben ise 300 avg, fight içi vb. 230'lara düşen...
  3. S

Bilgisayarım Oyun Oynarken Yeniden Başlıyor

Kankam incehesap donus yapti sorun psu degilmis expo actiginda kararsiz oldugunu ondan kapandiginu soylediler. Expo acma ram mhzsini kendin 200 200 dusurerek dene max mhzinden
  4. S

Pubg FPS'im Uçakta 240, Pochinki'de 40'a Düşüyor

Dost oyun ici ayarlarini atar misin
  5. S

Bilgisayarım Oyun Oynarken Yeniden Başlıyor

Ayni sorun gecen hafta incehesaptan aldigim hazir sistemde de vardi. Bilgisayarciya goturdum bana buyuk ihtimal psu dur ama hic ellemeyecegim garantisi bozulabilir direkt gonderin dedi. Sistem ellerine ulasti cevap bekliyorum. Eger cevapta sorunun ne oldugu vb yaziyorsa direkt burdan size...
  6. S

Ram mi Yukseltilmeli İslemci mi?

hocam gerçekten anlamıyorum sebebbini az fps alıyorum deliricem ya piyasası nedir ki 7600 ün 1785076849 hikayeli oyunlara vb girişmediğim sürece ram yükseltmek mantıksız o zaman
  7. S

O zaman ayridan bir de psu masrafi cikicak islemci alirsam o da 5k desek ramin 2 kati fiyatina geliyor
  8. S

hocam bazı arkadaşlar psu yeter dedi siz yetmez diyorsunuz bunun net bir cevabı yok mu çünkü işlemci yükselticekken yanına fazladan masraf çıkarsa soğutucu harici bütçem kaldırmayabilir
  9. S

ENERMAX StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2 mATX Siyah Cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming Kasa hocam. teşekürler hocam
  10. S

öneri var mı soğutucu için kasama uygun olarak hocam işlemciye karar kıldıysak 1785002025 teşekkür ediyorum hocam işlemciye karar kıldık o zaman
  11. S

yok hocam 512gb ssd im var fakat gerçtekn şu fps durumu o kadar sinirimi bozuyorki depolamayı en son plana attım yani 360fps+ görmek için ben razıyım 3-5 oyun silip 3-5 oyun yüklemeye her seferinde :D
  12. S

RX7700XT Goodram cl32 6400Mhz 16gb ddr5 ram B650m-R anakart Thermalright assassin x120 refined se ENERMAX StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2 mATX Siyah Cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming Kasa Soğutucu ve anakart yeterli olur mu hocam 7800x3d için
  13. S

peki hocam sistemsel olarak donanımım 7800x3d için yeterli olur mu?
  14. S

hcaom benim yazlım veya hikayeli oyunlarla fazla işim yok açıkcası valorant ve cs yi yarı profesyonel şekilde oynuyorum gerek turnuvalara katılıyorum gerek en yüksek ranklara vb kasıyorum o yüzden tamamen bu iki oyuna yönelik düşünmek daha sağlıklı olur benim için 1784999006 hcaom daha şimdi...
  15. S

hocam dediğim gibi oynadığm şey rekabetçi olarak cs ve valorant. Ram yükseltsem isteidğim açığı kapatacak mı
  16. S

Arkadaşlar B650M-R anakartli, 16x1 6400MHz CL32 RAM'li, RX 7700XT ve Ryzen 5 7600'lu bir sistemim var. Sogutucum Assassin X120 refined SE. Monitörüm 360Hz. Valorant ve CS oynuyorum yogun olarak. Gerek Valorant'ta gerek CS de FPS'ler yer yer 220'lere dusuyor ve bu durum artik rahatsiz etmeye...
  17. S

Hepsiburada Whey'lerde %20 İndirim

1 Hafta oldu olmadi bigjoy 1kg whey + kreatin + shaker 2k idi. Burda gorup cekmistim kendime belki yine girer
  18. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Bu yukardan ilk kasa alinir mi 7500f 5060ti yoksa beklenmeli mi bilen birisi yardimci olabilir mi
  19. S

🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

Arkadaşlar neyin tartismasina girdiniz anlamadim fakat konuyla ilgili olarak dun bime gelen uygun fiyarli olarak soylenen protein oceanin protein tozuyla birlikte neredeyse ayni fiyata denk geliyor ki birisi protein ocean birisi bigjoy yani konusmaya gerek yok. Yanina bir de kreatin ve shaker...
  20. S

Sistemim Ne Kadar Eder ?

Hocam ramleri kactan birakmayi dusunursunuz alici olsam
Geri