S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      SoniX, Valorant Rx7700xt Ryzen 5 7600 Dusuk FPS Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1 haftaya format atabilirim attiktan sonra ve dediklerinizi yaptiktan sonra size donus yapayim olur mu ama tw olayinda baglanmak yerine sesten baglanip bana...
    • S
      SoniX, PC Oyunları kategorisinde Valorant Rx7700xt Ryzen 5 7600 Dusuk FPS Sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, iyi forumlar. Artık çıldırma derecesine geldiğim için destek alma kararı aldım. RX 7700 XT ve Ryzen 5 7600 bir sistemim var. Bir tane YouTuber'ın...
    • S
      SoniX, Bilgisayarım Oyun Oynarken Yeniden Başlıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kankam incehesap donus yapti sorun psu degilmis expo actiginda kararsiz oldugunu ondan kapandiginu soylediler. Expo acma ram mhzsini kendin 200 200...
    • S
      SoniX, Pubg FPS'im Uçakta 240, Pochinki'de 40'a Düşüyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dost oyun ici ayarlarini atar misin
    • S
      SoniX, Bilgisayarım Oyun Oynarken Yeniden Başlıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ayni sorun gecen hafta incehesaptan aldigim hazir sistemde de vardi. Bilgisayarciya goturdum bana buyuk ihtimal psu dur ama hic ellemeyecegim garantisi...
    • S
      SoniX, Ram mi Yukseltilmeli İslemci mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam gerçekten anlamıyorum sebebbini az fps alıyorum deliricem ya piyasası nedir ki 7600 ün 1785076849 hikayeli oyunlara vb girişmediğim sürece ram...
    • S
      O zaman ayridan bir de psu masrafi cikicak islemci alirsam o da 5k desek ramin 2 kati fiyatina geliyor
    • S
      hocam bazı arkadaşlar psu yeter dedi siz yetmez diyorsunuz bunun net bir cevabı yok mu çünkü işlemci yükselticekken yanına fazladan masraf çıkarsa soğutucu...
    • S
      ENERMAX StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2 mATX Siyah Cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming Kasa hocam. teşekürler hocam
    • S
      öneri var mı soğutucu için kasama uygun olarak hocam işlemciye karar kıldıysak 1785002025 teşekkür ediyorum hocam işlemciye karar kıldık o zaman
    • S
      yok hocam 512gb ssd im var fakat gerçtekn şu fps durumu o kadar sinirimi bozuyorki depolamayı en son plana attım yani 360fps+ görmek için ben razıyım 3-5...
    • S
      RX7700XT Goodram cl32 6400Mhz 16gb ddr5 ram B650m-R anakart Thermalright assassin x120 refined se ENERMAX StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2...
    • S
      peki hocam sistemsel olarak donanımım 7800x3d için yeterli olur mu?
    • S
      hcaom benim yazlım veya hikayeli oyunlarla fazla işim yok açıkcası valorant ve cs yi yarı profesyonel şekilde oynuyorum gerek turnuvalara katılıyorum gerek...
    • S
      hocam dediğim gibi oynadığm şey rekabetçi olarak cs ve valorant. Ram yükseltsem isteidğim açığı kapatacak mı
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,301
Üyeler
200,892
Son üye
Arlox

Geri