1 haftaya format atabilirim attiktan sonra ve dediklerinizi yaptiktan sonra size donus yapayim olur mu ama tw olayinda baglanmak yerine sesten baglanip bana tarif edebilirseniz uygun olursaniz cok daha iyi olur benim icin
1785857941
Islemci:AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek...
Merhaba, iyi forumlar. Artık çıldırma derecesine geldiğim için destek alma kararı aldım. RX 7700 XT ve Ryzen 5 7600 bir sistemim var. Bir tane YouTuber'ın birebir videosundaki hazır sistem. Kendisi Valorant'ta min. 450 avg, 550'lerde FPS alıyordu; ben ise 300 avg, fight içi vb. 230'lara düşen...
Ayni sorun gecen hafta incehesaptan aldigim hazir sistemde de vardi. Bilgisayarciya goturdum bana buyuk ihtimal psu dur ama hic ellemeyecegim garantisi bozulabilir direkt gonderin dedi. Sistem ellerine ulasti cevap bekliyorum. Eger cevapta sorunun ne oldugu vb yaziyorsa direkt burdan size...
hocam gerçekten anlamıyorum sebebbini az fps alıyorum deliricem ya
piyasası nedir ki 7600 ün
1785076849
hikayeli oyunlara vb girişmediğim sürece ram yükseltmek mantıksız o zaman
hocam bazı arkadaşlar psu yeter dedi siz yetmez diyorsunuz bunun net bir cevabı yok mu çünkü işlemci yükselticekken yanına fazladan masraf çıkarsa soğutucu harici bütçem kaldırmayabilir
yok hocam 512gb ssd im var fakat gerçtekn şu fps durumu o kadar sinirimi bozuyorki depolamayı en son plana attım yani 360fps+ görmek için ben razıyım 3-5 oyun silip 3-5 oyun yüklemeye her seferinde :D
RX7700XT
Goodram cl32 6400Mhz 16gb ddr5 ram
B650m-R anakart
Thermalright assassin x120 refined se
ENERMAX StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2 mATX Siyah Cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming Kasa
Soğutucu ve anakart yeterli olur mu hocam 7800x3d için
hcaom benim yazlım veya hikayeli oyunlarla fazla işim yok açıkcası valorant ve cs yi yarı profesyonel şekilde oynuyorum gerek turnuvalara katılıyorum gerek en yüksek ranklara vb kasıyorum o yüzden tamamen bu iki oyuna yönelik düşünmek daha sağlıklı olur benim için
1784999006
hcaom daha şimdi...