Arama sonuçları: *

1. M

Nova 7 kulaklığın pedlerini deriyle değiştirirsem disari verilen ses azalirmi

nova 7 kulaklık aldım kullanıyorum sesi malesef dışarıya çok veriyor dışarıdada kullanıcam ve bu sesten rahatsiz oluyorum sitesinde deri pedlerde satılıyor alırsam sesi yeterince kesermi
  2. M

Ps4 s9 ultra tablete baglanirmi

ps4 umu typec hdmi donusturucusu ile s9 ultraya baglasam goruntu alabilirmiyim
  3. M

Youtube öğrenci premiumu almak için gerekenler

Nasılsın alabilirim
  4. M

Youtube öğrenci premiumu almak için gerekenler

E devletten öğrenci belgesi yükledim ama kabul etmedi anında gönderdiğiniz belge yeterli değil diye mail geldi edu uzantılı mail istiyo amanerden alacağımı bilmiyorum almadan devam edebilir iyim veya nasıl alırım yardımcı olurmusunuz
  5. M

kalemle not alırken yazdıklarımı düzelten bir uygulama

uygulamanın adı ne deniyim
  6. M

acil ipad alacağım universite ogrencilerine olan kampanya

hocam apple in sitesinde ipad alana apple pen hediyesi var indirim 5k ya geliyo yaklaşık pt deki indirim okadar değil pen kampanyasinida sordum yokmus pt de 1723128156 teşekkür ederim yinede
  7. M

mağazadan alımlar konusunu biliyormusunuz ? 1723126748 yüksek öğretim kurumları öğrencileri için diyo hocan
  8. M

göndermezsem 1 ay civarı sorun yapmazlar galiba ürünü aldıktan sonra
  9. M

öğrenci belgem olmadan alamam yani
  10. M

bu sene üniversiteye gideceğim ipad alacağım ama daha tercihler açıklanmadı o yüzden öğrenci sayılmıyorum her an zam gelebileceginden ve alışmak için erkenden almak istiyorum siparisi vermek için öğrenci belgesine vs mi ihtiyacım var nasıl ileteceğim belgeyi nasıl alacağımı vs bilmiyorum detaylı...
  11. M

kalemle not alırken yazdıklarımı düzelten bir uygulama

not almak için uygulama arıyorum yazım güzel değil yazımı düzeltecek uygulama onerirmisiniz
  12. M

ipad air ve s9ultra arasında kaldım hangisini almalıyım

değil nedenini anlamadïm? 1723037076 bir an önce alma taraftarıyım s9 ultra alıcam galiba
  13. M

ipad air ve s9ultra arasında kaldım hangisini almalıyım

ipad air ve s9 ultra arasında kaldım not tutmak için kullanacağım 5 sene boyunca kasma donma yapmadan götürmesi gerekiyor ipad i ömrü için düşünüyorum dex olsun hz ve bellek farkı s9 ultrada daha iyi ama 5 sene goturemezse bi olayı kalmıycak s9 ultranın ömrü en az 5 seneyi donmadan kasmadan...
  14. M

ders pdf uzerinden test vs için tablet

5 yıl boyunca kullanacağım ipad le karsilastirdim ömür konusunda ipad air daha uzun omurlu degilmi androitler 2 3 sene sonra kasmaya başlama gibi bi huyları var uzun süre kullanımını biliyomusun s9 ultranin
  15. M

Reaper acikken farkli uygulamalardan ses gelmiyor

ikinci bi hoparlör bilgisayarin sesi birinden gitar digerinden geliyo oylelikle cozdum sayilir
  16. M

eczacılık okumayı düşünüyorum atamaları nasıl oluyor

eczacılık okumayi dusunuyorum herhangi bi sermayem yok dükkan açamayacagim o yuzden atamalari dusunuyorum kura sistemi ile atanildigini ogrendim ve bana ilk sene sanslari yuksek ikinci sene kesin atanirsin dendi ama pek mantıklı gelmedi onlarca eczacı var sonuc olarak bu atanma şansı bana...
  17. M

Reaper acikken farkli uygulamalardan ses gelmiyor

reaper acıkken başka uygulamalardan ses gelmiyor nasıl çozerim
  18. M

elektro gitar solo çalmak

solo çalarken bir notaya basarken elim diger tellerede değiyor özenli tek tele değerek çalarkende bileğim çok ağrıyo 10 notadan sonra bileğim karıncalanmaya başlıyor bu tellere değmek sorun olurmu acıya katlanmalımıyım
  19. M

ders pdf uzerinden test vs için tablet

20 30 bin arasi
Geri