Arama sonuçları: *

• Users: Exile
  • Order by date
  1. E

tenda D301 v2 router olarak nasıl ayarlanır?

Lan kısmına gidin dhcp ayarları orada aynı şekilde ip ayarının da orada olması lazım 1722632271 Foruma yükleyebildiğimiz video en fazla kaç dk oluyo video çeksem
  2. E

500-550k arası araba önerisi

301 c-ellyse veya biraz daha katıp c5 alabilirsin
  3. E

Yardım Ram OC için Kilitsiz işlemci mi lazım ? DDR3 2400'lük Ram'ler ile 1600'de kaldım

Kilitsiz işlemci kullansan sorunun çözülebilir anakartı bilmiyorum voltaj ayarı yapabiliyomusun
  4. E

Yerel ağ kısmında dhcp sunucusu sekmesi olur ordan dhcp kapalı olarak ayarlayın sonrada yine yerel ağ kısmında ip adresini bulun ve 192.168.1.2 şeklinde değiştirin modemin arayüzünün ekran görüntüsünü atarsanız daha iyi yardımcı olurum
  5. E

Ram kontrol ve yükseltme

Sistemi amd expo açması lazım
  6. E

12400F için soğutmaya gerek var mı ?

Sıvı soğutmaya hiç gerek yok tek kule bi soğutma alsan bile gayet yeterli olucaktır
  7. E

Modemi detaylı olarak bilmiyorum ama izlemen gereken adımlar •Tüm cihazları ana modemin bağlantısından çıkar •Router olacak modemdeki dhcp sunucusunu kapat ve ip adresini 192.168.1.2 statik olacak şekilde ayarla •Router olacak modemi ana modeme lan kablosu ile bağla wan olarak değil •Artık hazırsın
  8. E

Windows 11 e geçmelimiyim

Geçebilirsin benim sistemim de eski ve hibrit disk kullanıyorum gayet iyi öyle abartı bi bi bekleme süresi yok bilgisayar 1 buçuk dkde açılıyor 30 sn de kendine gelmesini bekliyorum o esnada da kahve atıştırmalık vs hazırlayıp biraz dc girdikten sonra rust oynuyorum gayet iyi sistemim İ7 4770k...
  9. E

1000 TL SSD Önerisi ?

İyi forumlar
  10. E

İnternetsiz bir yere gidiceğim oraya haftalık internet öneriniz

Aga varsa banada önerin ya bende kaçacam istanbuldan
  11. E

1000 TL SSD Önerisi ?

Firecuda 1tb (hibrit disk) ile win 11 kullanıyorum ssd ile hiç iyi deneyimim olmadı 2016 yılında aldığım wd ssd 2019da kendini kitledi ve bi süre hdd kullanıp firecudaya geçtim tabi ozamanki ssdler ile buzamankiler bir değil 5 6 kat fiyat farkı vardı onun dışında hdd ile windows kullanılıyo ama...
  12. E

1000 TL SSD Önerisi ?

Hadi işlemcin 3690 olsun her türlü ssdyi tam kapasite (sata 3 anakartın) ile kullanamazsın uzun ömürlü olur ama ben olsam hdd tercih ederdim
  13. E

Çözüldü✓ Monitöre ekran gelmiyor

Şimdi sana söylediklerimi dikkatlice uygula öncelikle pcde halihazırda bir sata hdd görüyorum sata hddyi iptal et aynı şekilde ide aygıtını da öyle güç kablolarıyla birlikte iptal et eğer varsaki var dvdrom ve disketi de iptal etmelisin çünkü bu yıllardaki sistemlerde bozuk bir mouse bile...
  14. E

SSD'nin sağlığının 8 ayda %12 düşmesi normal mi

Bence bakmalısın çünkü benim kendi deneyimim 2016da toplanan sistemdeki wd ssd 2019 da tamamen bitti ve hibrit disk aldım tabi windowsu falan kurtardık ama yinede ssdnin pek bi etkisini göremedim yukarda arkadaşın dediği gibi seneryolar yaşanıyo ama hdd ile ssdyi aynı kefeye koymak olmaz şimdi...
  15. E

Çözüldü✓ Rx6700xt vs 4060 hangisi

Ama vramı güzel ve 4060a tercih ederim
  16. E

1000 TL SSD Önerisi ?

B75 anakartlı bi sistem için ssd fazla ama neden olmasın
  17. E

Çözüldü✓ Rx6700xt vs 4060 hangisi

İkisini de önermem bence 7600xt
  18. E

bu kabloya ihtiyacım var nasıl temin edebilirim

Eski tip fan kablosu bulamazsın anakarta fanı bağlayamıyomusun
  19. E

Çözüldü✓ Monitöre ekran gelmiyor

Yüksek ihtimal 2007 civarı am2 dell pc çünkü genelde ecs am2 anakartlar koyu mavi olup ram takılan yerler kırmızı olur senin pc kaç yıldır çalışmıyo bios veya güç kaynağı bitik olabilir multimetren var mı?
  20. E

Diski nasıl başlatmalıyım?

Öncelikle windows mbr ile biçimlenir siz windowsu hdd den ssd ye mi taşımak istiyosunuz
Top Bottom