Ne alakası var. Sistem eski diye HDD'mi kullanmalı yani.B75 anakartlı bi sistem için ssd fazla ama neden olmasın
Onu alacağına bütçeni arttırabilirsen bu ürünü öneririm.kioxia 480 sata al bro
1200 tl civarıydı en son
7200 RPM HDD alsam oyunlarda drop sorunları FPS düşmeleri azalır mı ?Hadi işlemcin 3690 olsun her türlü ssdyi tam kapasite (sata 3 anakartın) ile kullanamazsın uzun ömürlü olur ama ben olsam hdd tercih ederdim
1tb var ama yavaş galiba oyunlarda FPS ve drop yiyorumHadi işlemcin 3690 olsun her türlü ssdyi tam kapasite (sata 3 anakartın) ile kullanamazsın uzun ömürlü olur ama ben olsam hdd tercih ederdim
Kioxia iyi değil diyorlardı bı sıkıntı çıkar mı oyunlarda yoksa wd green mı almalıyımNe alakası var. Sistem eski diye HDD'mi kullanmalı yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu alacağına bütçeni arttırabilirsen bu ürünü öneririm.
Kioxia iyi değil diyorlardı bı sıkıntı çıkar mı oyunlarda yoksa wd green mı almalıyımkioxia 480 sata al bro
1200 tl civarıydı en son
Kioxia alacağına benim attığım Apacher'i almalısın bence.7200 RPM HDD alsam oyunlarda drop sorunları FPS düşmeleri azalır mı ?
1tb var ama yavaş galiba oyunlarda FPS ve drop yiyorum
Kioxia iyi değil diyorlardı bı sıkıntı çıkar mı oyunlarda yoksa wd green mı almalıyım
Kioxia iyi değil diyorlardı bı sıkıntı çıkar mı oyunlarda yoksa wd green mı almalıyım
2024 yılında HDD'ye Windows kurmak akıl kârı değil.Hadi işlemcin 3690 olsun her türlü ssdyi tam kapasite (sata 3 anakartın) ile kullanamazsın uzun ömürlü olur ama ben olsam hdd tercih ederdim
ne alaka laHadi işlemcin 3690 olsun her türlü ssdyi tam kapasite (sata 3 anakartın) ile kullanamazsın uzun ömürlü olur ama ben olsam hdd tercih ederdim
Attığınız apaceri alsam oyunlarda filan bı sıkıntı çıkarır mıKioxia alacağına benim attığım Apacher'i almalısın bence.
2024 yılında HDD'ye Windows kurmak akıl kârı değil.
Uzun ömürlü olur mu ?Kioxia alacağına benim attığım Apacher'i almalısın bence.
2024 yılında HDD'ye Windows kurmak akıl kârı değil.
Pny cs3030Herkese iyi günler SSD almak istiyordum ama SATA - PCI -M.2 gibi bilmediğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim.
Anakartım - ASUS P8B75-M LX.
OlmazAttığınız apaceri alsam oyunlarda filan bı sıkıntı çıkarır mı
Uzun ömürlü olur mu ?
Peki baya götür mü Windows ve oyunları kurucam yanı bı sıkıntı çıkarır mı apacerPny cs3030
Olmaz
Yapmaz.Peki baya götür mü Windows ve oyunları kurucam yanı bı sıkıntı çıkarır mı apacer
O zaman alıyorum attığınız apaceriYapmaz.