Arama sonuçları: *

1. Unbroken_7

Telefonlar arasında kaldım Yd cihaz dahil

honor 200 - nothing 2a(yd) - 2 el s24 fe
  2. Unbroken_7

Oneplus 12'ye İmei atılabilir mi?

Hayır, atılmıyor
  3. Unbroken_7

Acer Nitro 16 Laptop Önerisi

bana göre bu fiyata en iyisi bu bu konularda bütçe konuşur varsa bütçen daha yukarılara bakabilirsin
  4. Unbroken_7

o alanı pek bilmiyorum ancak oyunları ultra ayarlarda kasmadan yüksek fps oynuyorum
  5. Unbroken_7

Oyunlarda en yüksek ayarlarda akıcı oynuyorum ancak fazla oyun oynamıyorum. Soğutması da iyi standlı şekilde kullanıyorum.
  6. Unbroken_7

19 temmuzdan beri aktif kullanıyorum çok memnunum
  7. Unbroken_7

Huawei pura 70 pro nasıl

Yukarıdaki cihazlar arasında açık ara pura 70 pro önde hem stabilize hemde yazılım kalite açısından çok başarılı eğer günlük kullanım, sosyal medya ve kamera ise amacınızın uzun süre sizi sıkıntısız götürür. 9 yıldır telefon değişip kullanırım huawei, samsung, apple, xiaomi, lg gibi cihazlar...
  8. Unbroken_7

Öneri Samsung Galaxy A16 yada A26 hangisi alınmalı?

Bu bütçeye a36 daha uygun olur daha uzun video oynatma, işlemci, ekran oranı, hızlı sarj(45w), ağırlık, incelik gibi artısı var a26 göre
  9. Unbroken_7

Günde Kaç Muz Yiyorsunuz

Her markete gittiğimde 1 tane araklayıp yerim
  10. Unbroken_7

Samsung S25 Ultra 45 Watt Şarj Adaptörü Tavsiyesi

https://www.akakce.com/sarj-adaptoru/en-ucuz-spigen-powerarc-arcstation-pe2105-45-w-type-c-hizli-fiyati,687360982.html
  11. Unbroken_7

Xiaomi 14t pro vs poco f7 ultra

Hocam 14t pro önermem kuzenime aldık 8-9 saat ekran süresi 6 saat civarına düştü
  12. Unbroken_7

20 LİK DİŞ ÇEKİMİ ACİL

cuma günü çektim, çekimi 1dk sürmedi çok şaşırdım oysa ben dikiş filan bekliyordum
  13. Unbroken_7

Kamerası iyi olan telefon öneri

tr a35 yd nothing 2a
  14. Unbroken_7

30.000 TL ve altı telefon önerisi

1. S24fe 2. Honor 200 pro
  15. Unbroken_7

IPhone 16 Pro vs Samsung S25 Ultra

S25u sizin için daha iyi olacaktır. Eğer bütçe olarak sıkıntıya girecekseniz yd s25u yarı fiyatına alabilirsiniz S25u ile S24u aynı versiyonda server kayıt oluyor (V4) ileride kayıt açıldığında yaklaşık 200$ kayıt atıp işi kapatırsınız zaten şuan 16 ay kullanım süresi var. 16 aya kadar mutlaka...
  16. Unbroken_7

10 ile 15k arası telefon önerebilir misiniz

yi ve yd herkeste var bu sorun malum bizim tel operatörleri... yine siz bilirsiniz yi a35 en iyi seçenek kalıyor bu bütçeye göre
  17. Unbroken_7

realme 12 özellikleri çok kötü uzun vade de üzer sizi 1745762940 sizin yerinizde olsam yd nothing phone 2a alır kullanırdım
  18. Unbroken_7

sar değer tel yaydığı radyasyon oranı ne kadar az o kadar daha sağlıklı oluyor
  19. Unbroken_7

Tecno alternatifi söyledim yoksa yukarıda belirttim alınacak cihazları
  20. Unbroken_7

Tecno sar değeri fazla yd infinix note 50 pro bakabilirsiniz
Geri