20 LİK DİŞ ÇEKİMİ ACİL

jehav

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar 20 lik dişim çekilmesi gerekiyor diğer dişlere çok ağrı yapıyor ve ağzımı açamıyorum özele gittim biz çekemeyiz dedi sinire çok yakın dedi burada devlet hastanesine sordum o da aynısını dedi sinire çok yakın Çekeriz ama mesulet kabul etmeyiz dedi ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı

Arkadaşlar 20 lik dişim çekilmesi gerekiyor diğer dişlere çok ağrı yapıyor ve ağzımı açamıyorum özele gittim biz çekemeyiz dedi sinire çok yakın dedi burada devlet hastanesine sordum o da aynısını dedi sinire çok yakın Çekeriz ama mesulet kabul etmeyiz dedi ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
üniversite hastanelerine git o diş kalırsa diğer dişlerin şeklinde bozabiliyordu sanırım

üniversite hastanelerine git o diş kalırsa diğer dişlerin şeklinde bozabiliyordu sanırım
hocam bozmayı geçtim çok ağro yapıyor ankara da oturuyorum en erken 1 hafta sonrasına randevu veriyorlar

hocam bozmayı geçtim çok ağro yapıyor ankara da oturuyorum en erken 1 hafta sonrasına randevu veriyorlar
bir şey olmas alın hiç değilse bir şeyler derler sizi nasıl üniversiteye yönlendirmediler hayret ediyorum

bir şey olmas alın hiç değilse bir şeyler derler sizi nasıl üniversiteye yönlendirmediler hayret ediyorum
özele gittim o universite hastanelerinde randevu alın dedi mhrs den baktım 1 hafta sonrasına veriyor

özele gittim o universite hastanelerinde randevu alın dedi mhrs den baktım 1 hafta sonrasına veriyor
alın hocam bir şey olmaz sağlık bu 1 haftanın lafını yapmayın belki 1 hafta sonra daha kötü olucak

Kardeş araştır internetten iyi bir özel dişçi sonra git çektir. 20'lik diş çekmeye çoğu dişçinin götü yemiyor o yüzden böyle diyorlar. Dişin içinden zaten sinir geçiyor ** sinire yakın ne demek? Nasıl doktor bunlar :D

Kardeş araştır internetten iyi bir özel dişçi sonra git çektir. 20'lik diş çekmeye çoğu dişçinin götü yemiyor o yüzden böyle diyorlar. Dişin içinden zaten sinir geçiyor ** sinire yakın ne demek? Nasıl doktor bunlar :D
hocwm ilk defa çektireceğim bildiğiniz ankarada özel var mı

MHRS'den gece geç saatlerde sürekli bakmayı deneyin. Kimileri randevularını iptal ediyor. Siz de o sırada o randevuyu alabilirsiniz. Böylece 1-2 gün sonraya bulabilirsiniz.

Hocam benimde 20liğin kökü sinirden geçiyordu , randevusuz üniversitenin diş hastanesine gittim orda 3 gün sonraya randevu verdiler. Çektirtikden sonrada 3-4 gün şiş kaldı yanağım , yemek falan yiyemedim. Siz en yakın sürede gidip bi bilgi alın bence.

cuma günü çektim, çekimi 1dk sürmedi çok şaşırdım oysa ben dikiş filan bekliyordum

Benim de sinire çok yakın 20 lik dişim vardı, 2-3 yere gittim "sinire çok yakın his kaybı olabilir" gibi şeyler söylediler, En son eğitim araştırmaya gittim diğer doktorların dediğini söyledim "Ben çekersem bir şey olmaz" dedi ve çekti bir şeyde olmadı. Diğer 3 20 lik dişimi de ona çektirdim.

Geri