Diş Çekimi, Dolgu ve Üniversite Hastaneleri ile İlgili Yardım

İlerleyen zamanlarda sorun çıkartabilirler, çürük kalmasındansa temiz kalması daha iyi. Korkmanıza gerek yok anestezi uyguladıkları için testereyle bile girseler hissetmezsiniz, ilk seferde yalnızca huylanırsınız garip gelir ama ağrı çok az hissedersiniz
Daha önce dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım biliyorum. Sonuncuyu yaptıralı birkaç ay oldu, derinlere gittikçe ince bir acı geliyor o çok rahatsız edici. Yüzeyde sadece aletin titremesi var acı çok az.

Daha önce dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım biliyorum. Sonuncuyu yaptıralı birkaç ay oldu, derinlere gittikçe ince bir acı geliyor o çok rahatsız edici. Yüzeyde sadece aletin titremesi var acı çok az.
Hocam ben hiç ağrımadan gittim şu an bile başka sebepten gitmiştim aslında ama lütfen dikkat edin ve gidin ben de sevmiyorum gitmeyi ama ihtiyaç
öyle olur mu ya :D ben de 2.sınıf öğrencisiyim çok fazla bir bilgim yok ama kafana takılan şeyleri sorabilirsin.
Teşekkürler hocam sorarım <3

Hocam ben hiç ağrımadan gittim şu an bile başka sebepten gitmiştim aslında ama lütfen dikkat edin ve gidin ben de sevmiyorum gitmeyi ama ihtiyaç

Teşekkürler hocam sorarım <3
Farkındayım hocam koca yaz gitmedim şimdi okul açılcak gitmek zorunda kalcam yalandan devamsızlık

Farkındayım hocam koca yaz gitmedim şimdi okul açılcak gitmek zorunda kalcam yalandan devamsızlık
Hocam benim ön dişteki çürük kötü görünüyor diye gittim siz düşünün ağrı yapınca gitsem ne olacaktı bilmiyorum. Devamsızlığı da salla ya hallederiz

Umarım en acısız ve kısa şekilde biter tedaviniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri