Arama sonuçları: *

• Users: F0xY
  • Order by date
  1. F

Çözüldü✓ Gamegaraj mı Asus mu?

Asus fanı falan değilim. Kendi laptobum HP. Sadece reklamlar insanın kafasını karıştırabilir onu iyi ayırt etmesi gerektiğini söyledim arkadaşa. Yeterince güveniyorsan al tabi ki. Ama Asus uzun süredir pazarda. Yoksa istediğin malı al bir yerden sonrası kısmet işi. En sağlam makine de bozuk...
  2. F

Pil Konusunda Optimize Çalışan Basit Linux Dağıtımı Önerisi.

Arkadaşlar selam. Birkaç gün Zorin OS kullandım. İlk kez linux kullanacaklar için basit arayüz kullanıyor, temiz hafif bir yazılım diye duydum. Ancak 14700hx işlemcide PDF açıkken not alıyordum ve 60hz orta parlaklıkta 1 saatte şarjının %75'i bitti. Akıl alır gibi değil. Arkadaşım Ubuntu önerdi...
  3. F

Hocam internetteki cihaz.tv , donanım arşivi gibi kaynaklara bakabilirsiniz. Özellikle cihaz.tv günlük laptop tavsiyeleri paylaşıyordu en son. Oralardan faydalanabilirsiniz. Ancak dikkat edin internet reklam içeriği dolu aman kanmayın.
  4. F

Klavyeyi örnek verdim hatta tamamen salladım. Demek istediğim bilgisayar çok komplike bir yapıdır sadece ekran kartına bakınmak çok sağlıklı olmayabilir. Yarın öbür gün herhangi bir noktasında arıza çıkma ihtimalini minimuma düşürmek benim söylemek istediğim. Ki bu açıdan Asus daha sağlıklı...
  5. F

Kanka sence bu soru mu? Tabi ki Asus. Her şey ekran kartı değil kanka. Tuşların kalitesi bile en basitinden önemli. Ekran kartı 5000 olup da daha kısa sürede bozulabiilr mesela. Gamegaraj kötü bir marka demiyorum ancak Asus'la kıyaslanamaz bile.
  6. F

Touchpad Gecikmeli Hareket Ediyor.

Arkadaşlar selam. İnternette biraz araştırdım bu sorunu yaşayan benzer kişiler de var. Touchpad delaylı hareket ediyor. Mouseu bir noktaya çekip bıraktığımda tam bıraktığım an imleç duruyor ancak touchpadde durum böyle değil. Ben bıraktıktan sonra bile biraz hareket ediyor. Bu da pratikliğini...
  7. F

Dual İngilizce anime izlenebilecek/indirilebilecek siteler

Arkadaşlar selam. Anime izlemeyi seviyorum ancak artık bunu Türkçe yapmak istemiyorum İngilizceme de faydası olsun diye İngilizce dublaj ve altyazıyı eşzamanlı kullanabileceğim hatta indirebileceğim anime siteleri önerir misiniz?
  8. F

10 Parmak Yazarken 'Ü' ve 'Ş' Harfleri Sorunu

Arkadaşlar selam yakın zamanda Q klavye üzerinden 10 parmak yazı yazmayı öğrenmeye başladım ancak bir sorun var."Düşünmek" gibi kelimeler de "ü" ve "ş" harfleri üst üste denk gelince bırakın hızlı yazmayı daha beter yavaş yazıyorum.Çünkü kural bu iki harf için de serçe parmağını kullan...
  9. F

Yardım Havit gamenote kb884l VS reddragon k617 vs rampage yoru tkl pro

Selam herkese yukarıda belirttiğim üç klavye arasında kaldım oyun ve yazılım için kullanacağım normalde reddragonu düşünmeden alırdım ama ok tuşları yok ve genelde kullanıyorum Rampage de klavyeyi sanırım yeni çıkarmış güvenemedim.Kablosuz düşünüyorum olsa iyi olurdu ama bunlar arasından sizce...
  10. F

Chrome başarısız dosyaları siliyor.

Chrome'dan dosya indiriyorum. Ancak en ufak şeyde başarısız oluyor ve dosyayı hemen siliyor.Dosyanın kalanını silmeden hata verse ve sonra eksik dosyaları bulup devam ettirmek istesem mümkün mü? Farklı tarayıcı da olabilir.
  11. F

Laptop adaptörü yere düştü korkuyorum

Arkadaşlar laptop 3 günlük adaptör düştü kenarında ufak bir göçük oluştu görünürde bir şey yok ama laptoba zarar vermez demi
  12. F

İ7 13700H rtx4070 mobile 8gb ile darboğaz yapar mı?

1080p 1722172483 1722172510 Grafik kartı yoğun görevler bölümünü seçmeliyim demi?
  13. F

İ7 13700H rtx4070 mobile 8gb ile darboğaz yapar mı?

Başlıkta da sordum İ7 13700h rtx4070 mobile 8Gb ile darboğaz yapar mı ayrıca sistemde 32gb ram var
  14. F

HP victus rtx 4070 ekran kartı kaç watt

https://app.hb.biz/7xQTJa9ius0Q Birkaç bin lira pahalı ama bence bak
  15. F

Bütçem 50-55k iş-oyun amaçlı laptop arıyorum

Silme tuşunu bulamıyorum -.-
  16. F

Bütçem 50-55k iş-oyun amaçlı laptop arıyorum

Arkadaşlar 50-55k bütçem var Bir HP victus buldum daha fiyat performans ürün önerisi olan var mı? Unity,blender ve oyun amaçlı kullanılacak...
Geri