Hocam almışken tam alayım diyorum klavye umrumda değil ayrıca klavye alacağım altına soğutucu alacağım ileride de kullanmak istiyorum monitör falan alıp o yüzden önemliKanka sence bu soru mu? Tabi ki Asus. Her şey ekran kartı değil kanka. Tuşların kalitesi bile en basitinden önemli. Ekran kartı 5000 olup da daha kısa sürede bozulabiilr mesela. Gamegaraj kötü bir marka demiyorum ancak Asus'la kıyaslanamaz bile.
Klavyeyi örnek verdim hatta tamamen salladım. Demek istediğim bilgisayar çok komplike bir yapıdır sadece ekran kartına bakınmak çok sağlıklı olmayabilir. Yarın öbür gün herhangi bir noktasında arıza çıkma ihtimalini minimuma düşürmek benim söylemek istediğim. Ki bu açıdan Asus daha sağlıklı olabilir bence. Donanımın nasıl yerleştirildiği bile ısıma üzerinde etkiye sahiptir mesela. Kullanılan malzemenin sağlamlığı vs.Hocam almışken tam alayım diyorum klavye umrumda değil ayrıca klavye alacağım altına soğutucu alacağım ileride de kullanmak istiyorum monitör falan alıp o yüzden önemli
Peki yazılım ve oyun için bulur musunuzKlavyeyi örnek verdim hatta tamamen salladım. Demek istediğim bilgisayar çok komplike bir yapıdır sadece ekran kartına bakınmak çok sağlıklı olmayabilir. Yarın öbür gün herhangi bir noktasında arıza çıkma ihtimalini minimuma düşürmek benim söylemek istediğim. Ki bu açıdan Asus daha sağlıklı olabilir bence. Donanımın nasıl yerleştirildiği bile ısıma üzerinde etkiye sahiptir mesela. Kullanılan malzemenin sağlamlığı vs.
Hocam internetteki cihaz.tv , donanım arşivi gibi kaynaklara bakabilirsiniz. Özellikle cihaz.tv günlük laptop tavsiyeleri paylaşıyordu en son. Oralardan faydalanabilirsiniz. Ancak dikkat edin internet reklam içeriği dolu aman kanmayın.Peki yazılım ve oyun için bulur musunuz
Hocam bahsettiğim 5060 gamegaraj bilgisayarın performansını izledim 2k ekranı var malzeme kalitesi çok iyi iç donanım da mükemmel Samsung gibi ürünler kullanmışlar bunun yanında soğutma için pedler de kullanılmış ekranin kasası metalden işlemci ve ekran kartı uyumu da çok iyi ekran kartı 105w olmasına rağmen işlemciden daha soğuk çalışıyor işlemci 73lerde ekran kartı 60-70 arası değişiyor 2k ekran var ama oyunları 1080 oynayın diye uyarı verilmiş ben zaten monitör alacağım yanına bence tam bir f/p ürünü asusa o kadar para vermeye gerek yokTürk malı laptoplardan uzak dur Adamın dediği gibi her şey ekran kartı değil mesele kalite
Game garaj slayer x7t- 5060 hocamtam model ver
çok değil 1-2 sene önceki tuf modellerinde sucuk ekmek yapılıyorduKanka sence bu soru mu? Tabi ki Asus. Her şey ekran kartı değil kanka. Tuşların kalitesi bile en basitinden önemli. Ekran kartı 5000 olup da daha kısa sürede bozulabiilr mesela. Gamegaraj kötü bir marka demiyorum ancak Asus'la kıyaslanamaz bile.
sen bu asus boylara aldırma gamegaraj tabii ki de alınabilir modeline göreFiyat önemli değil ama max 75 binlik laptop alacağım Asus 4060'lı modeller mı gamegaraj 5000 serisi olanlar mı veya bu fiyatlara başka iyi laptop var mı?
illa asus istersenFiyat önemli değil ama max 75 binlik laptop alacağım Asus 4060'lı modeller mı gamegaraj 5000 serisi olanlar mı veya bu fiyatlara başka iyi laptop var mı?
Hocam hepsiburadanin kartında yararlanicam 6600 verebilirim en fazla aylık taksit olarak o yüzden bütçe 59-60 bine düştü kusura bakmayın bütçe oynuyor sürekli ama bu son olurçok değil 1-2 sene önceki tuf modellerinde sucuk ekmek yapılıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen bu asus boylara aldırma gamegaraj tabii ki de alınabilir modeline göre
ama hangi model olduğunu da söylemelisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
illa asus istersen
bunlar da alınabilir
gidip de bu bütçede 5060 alma
Gamegaraj fanboylarına aldanma çoğu reklam sponsorlu içerik yapıyor internetteki Asus da alırken iyi araştır kronik modelleri alma Yukarda bi arkadaşın dediği gibi türk malı laptop alınmaz Yurtdışından alıp türk logosu çakıp satıyorlar. Ar-Ge mühendislik çalışması yapılmamış cihazlardan çok medet ummamak lazım gamegaraj 15-20 yıllık marka Asus 30-35 yıllık marka tercih sizin. İllaki Asus alın demiyorum Asusun da sorunlu modelleri var. Önemli olan satış sonrası destek ve ürünün Arıza çıkartmaması.Hocam hepsiburadanin kartında yararlanicam 6600 verebilirim en fazla aylık taksit olarak o yüzden bütçe 59-60 bine düştü kusura bakmayın bütçe oynuyor sürekli ama bu son olur