Yorumlara bak hocam, hicbir ürün kablonun yerini tutmayacaktır orası ayrı, sizin attığınız ürünle rekabetçi oyun oynanır mı bilemiyorum, modemin uzaklığına...
Ölçülerini tam bilmemekle birlikte bu markanın 140*60 olanını kullanıyorum ama bu değil altı düz olan fazla sallanıyor bence ama bu linkte bıraktığım...
Tasarım işleriyle de uğraştığım için genelde 27inç öneriyorlar ama fps oyunlarında yırtılma falan olur diyorlar valla kafam yine çorba oldu hocam biraz daha...
Öyle ağır değil ya, ağır olarak ATK Mercury kulaklığını kullanmıştım, o mesela net olarak baskı yapıyordu. Bu gayet hafif kalıyor. Ağrı falan yapmadı. Geçen...
Şöyle kulak üstü kulaklığım var mikrofonsuz bir de kablolu kulaklığım var mikrofonlu ama telefonlara takılanlara benzer onu mikrofon girişine taksam...
Ya normalde aldığım gigabyte monitör okeydi benim için ama iki defa da sorun yaşayınca tekrar almak içime sinmiyor öneriniz varsa açığım hocam. Zaten...
Grafik tasarım işleri için 1k monitör daha iyidir elbette ama ben hala 7500f nasıl 2k’da yetmiyor onu anlamakta güçlük çekiyorum. 2k’da işlemci üzerindeki...
Konudan bağımsız bir şey soracağım sadece iletişim kurmak için alınır mı kulaklığım var kablosuz kabloluda var mikrofonlu ama ses kartlı olanlardan değil...