sakinkalamiyorum isimli üyenin son içerikleri

1. sakinkalamiyorum

Sadece Cs2 İçin Monitör Önerisi

Bu monitör renkleri nasıldır aynı zamanda video edit ve tasarım işleri se yapıyorum fikrinizi merak ettim
  2. sakinkalamiyorum

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Attığımda idare etmez mi hocam ya da neye göre almalıyım belki rekabetçi oyunlardada kabloyla uğraşmak istemem ping vs girmesin diye
  3. sakinkalamiyorum

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Beyler buna benzer bir şey arıyorum anakart b650m-k asusun yani pci girişi mevcut bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  4. sakinkalamiyorum

Hangi Masayı Almak Daha Mantıklı Setup İçin

Ölçülerini tam bilmemekle birlikte bu markanın 140*60 olanını kullanıyorum ama bu değil altı düz olan fazla sallanıyor bence ama bu linkte bıraktığım sallanma konusunda sıfır ben normalde bunu alacaktım bütçe yoktu aldıktan sonra indirime girdi bence bunu al geç direk https://ty.gl/7bbu6p76kl4ku
  5. sakinkalamiyorum

Öneri RTX 4070 ve R5 7500f Kombinasyonu Monitör Önerileriniz?

Tasarım işleriyle de uğraştığım için genelde 27inç öneriyorlar ama fps oyunlarında yırtılma falan olur diyorlar valla kafam yine çorba oldu hocam biraz daha araştırıp alacağım artık bakalım ne olur yanıtın için teşekkür ederim. 1783085581 Bu curved hocam ama yinede önerin ve yanıtın için...
  6. sakinkalamiyorum

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2100

Bende de taksit çıkmıyor baktım
  7. sakinkalamiyorum

Şöyle kulak üstü kulaklığım var mikrofonsuz bir de kablolu kulaklığım var mikrofonlu ama telefonlara takılanlara benzer onu mikrofon girişine taksam oyunlarda sesim duyulur mu? 1783003043 Ben şuan çok aradayım alıp almamakla
  8. sakinkalamiyorum

Başka neden olur bilmiyorum hocam
  9. sakinkalamiyorum

Hesap kartı ya da hesap sanal kartıyla ödeme yapıyorsan olmuyor olabilir. Kredi kartının sanal kartıyla dene.
  10. sakinkalamiyorum

Ya normalde aldığım gigabyte monitör okeydi benim için ama iki defa da sorun yaşayınca tekrar almak içime sinmiyor öneriniz varsa açığım hocam. Zaten Gigabyte monitörü seçip alana kadar akla karayı seçmiştim böyle de olunca iyice kafam karıştı.
  11. sakinkalamiyorum

Konudan bağımsız bir şey soracağım sadece iletişim kurmak için alınır mı kulaklığım var kablosuz kabloluda var mikrofonlu ama ses kartlı olanlardan değil sadece tek jack girişli kasaya sesin iletilmesi için ne yapabilirim. 1783001252 Promosyon kodu ekranında TROY200 kodunu yazıyorsunuz troy...
  12. sakinkalamiyorum

Yardım Yeni Sistem İçin Psu Önerisi.

Youtubeda bununla lgili sağlam kaynaklar var oradan tierlistlerden bakıp alabilirsin hocam ben A750GL kullanıyorum ama bütçene göre pahalı
  13. sakinkalamiyorum

F/P Mönitör Önerisi .

iki defa gigabyte g25f2a sipariş verdim ikisinide iade ettim muhtemelen msinin sıkıntılı modeli bana denk gelir ama asenin kullandığın monitörler bütçemi aşıyor teşekkürler yanıtın için.
  14. sakinkalamiyorum

F/P Mönitör Önerisi .

hangi monitörü kullanıyorsun hocam ve ne zamandan beri?
  15. sakinkalamiyorum

Yetmeyebiliri söyledi heralde
Geri