sakinkalamiyorum isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320Hz IPS Gaming Monitor 🔥6.649₺

Abdullah hocam konudaki monitör mü? yoksa gigabyte g25f2a mı öneriniz hangisidir.
  2. S

GIGABYTE G25F2AIPS/1MS/240HZ/FHD ACİLL YARDIMM

Bu sadece tarayıcıda yapıyorsa sorun dediğiniz gibi mi yine çünkü oyunda masaüstünde vs bu sorun gözükmemekte
  3. S

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. İnternette araştırma yaptım ama bu model hakkında fazla bilgi olmadığından burada konu aöma gereği duydum tekrar yanıtınız için teşekkürler
  4. S

[H3 id='GIGABYTE+G25F2A+SS+IPS1MS240HZFHD']GIGABYTE G25F2A SS IPS/1MS/240HZ/FHD[/H3] Monitör aldım şimdi testlerini yaparken ekranın en üst kısmında boydan boya beyaz bir çizgi var bunun sebebi ölü piksel falsn mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
  5. S

ARTIK MONİTÖRÜ SEÇİYORUZ :)

Hocam selamlar sadece fps oyunu mu oynuyorsun? Ve sence renkleri nasıl?
  6. S

@Tayfunns hocam senin önerinide bilmek isterim.
  7. S

lenovo Legion 25-10 Gigabyte G25F2A AOC 24G4HA AOC 25 G4SXU Ekran kartım 3060ti bu dört model arasında kaldım. Bunlardan herhangi birini kullanan arkadaşlar var ise çığlak gözle gördüğü tavsiyelerini verebilir mi? Destek olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
  8. S

1080P mı? 2K mı? Monitör Tavsiyeleriniz.

Herhangi bir ölü piksel gohsting sorunu yaşadınız mı?
  9. S

Bende öyle düşünüyorum ama ekstra olarak edit vs yapacağım için acaba 27 mi diye düşünüyorum cevabınız için teşekkür ederim hocam🙏
  10. S

Ekran kartının alıcısı yok şuan anlamsızca hotspot değerleri yüksek çıktığı için kimse olumlu yaklaşmıyor hiç monitörüm olmadığı için bu tarz bişey düşünmedim.
  11. S

1080de önerebileceğiniz monitör var mı maks 10 k
  12. S

Herkese merhabalar, 7500F ve gigabyte 3060ti ikilisini kullanıyorum. Ekran kartı elimde o olduğu için sistemi ona göre dizdim ileride yükseltme ihtimali olur iş durumuna göre. Sorum şu Valorant, CS, Football Manager, oyunlarını oynuyorum aynı zamanda tasarım işleride yapıyorum. Ekran kartından...
  13. S

Sistemime göre kasa önerisinde bulunur musunuz?

Gigabyte 3060ti gaming oc ekran kartı thermalright phantom spirit 120 se hava soğutucu ve msi a750gl psu olan bir sistem dizdim fakat buna uygun ne büyük olmalı neden küçük bir kasa arayışındayım. Akyaryum kasa önceliğim yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Bütçe max 3000
Geri