Ölçülerini tam bilmemekle birlikte bu markanın 140*60 olanını kullanıyorum ama bu değil altı düz olan fazla sallanıyor bence ama bu linkte bıraktığım sallanma konusunda sıfır ben normalde bunu alacaktım bütçe yoktu aldıktan sonra indirime girdi bence bunu al geç direk https://ty.gl/7bbu6p76kl4ku
Tasarım işleriyle de uğraştığım için genelde 27inç öneriyorlar ama fps oyunlarında yırtılma falan olur diyorlar valla kafam yine çorba oldu hocam biraz daha araştırıp alacağım artık bakalım ne olur yanıtın için teşekkür ederim.
1783085581
Bu curved hocam ama yinede önerin ve yanıtın için...
Şöyle kulak üstü kulaklığım var mikrofonsuz bir de kablolu kulaklığım var mikrofonlu ama telefonlara takılanlara benzer onu mikrofon girişine taksam oyunlarda sesim duyulur mu?
1783003043
Ben şuan çok aradayım alıp almamakla
Ya normalde aldığım gigabyte monitör okeydi benim için ama iki defa da sorun yaşayınca tekrar almak içime sinmiyor öneriniz varsa açığım hocam. Zaten Gigabyte monitörü seçip alana kadar akla karayı seçmiştim böyle de olunca iyice kafam karıştı.
Konudan bağımsız bir şey soracağım sadece iletişim kurmak için alınır mı kulaklığım var kablosuz kabloluda var mikrofonlu ama ses kartlı olanlardan değil sadece tek jack girişli kasaya sesin iletilmesi için ne yapabilirim.
1783001252
Promosyon kodu ekranında TROY200 kodunu yazıyorsunuz troy...
iki defa gigabyte g25f2a sipariş verdim ikisinide iade ettim muhtemelen msinin sıkıntılı modeli bana denk gelir ama asenin kullandığın monitörler bütçemi aşıyor teşekkürler yanıtın için.