Selamlar arkadaşlar,
yer sıkıntısından dolayı masaüstü bir canavar dizemeyeceğim için bu fiyata kadar laptop önerilerinizi veya aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz...
Ben şuan o kasayı kullanıyorum burdaki görüntülerde kasa içi gri gözüküyor ama siyah bendeki ve daha şık gözüküyor tek eksiği fanlar tek renk yanıyor ilerde bütçe ile daha iyi fanlar alabilirden fiyat performans bence
Bu modeli aldım denedim 1 gün panelin en üst kısmında boydan boya çizgi vardı iade ettim benim şansıma denk gelmiştir hayatta genelde şanssızım. genel olarak renk ghosting değerleri çok iyi seviyedeydi arkadaşlardan biri bahsetmiş sadece hızlı modda biraz oluyordu ghosting onun haricinde ölü...
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. İnternette araştırma yaptım ama bu model hakkında fazla bilgi olmadığından burada konu aöma gereği duydum tekrar yanıtınız için teşekkürler
[H3 id='GIGABYTE+G25F2A+SS+IPS1MS240HZFHD']GIGABYTE G25F2A SS IPS/1MS/240HZ/FHD[/H3]
Monitör aldım şimdi testlerini yaparken ekranın en üst kısmında boydan boya beyaz bir çizgi var bunun sebebi ölü piksel falsn mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
lenovo Legion 25-10
Gigabyte G25F2A
AOC 24G4HA
AOC 25 G4SXU
Ekran kartım 3060ti bu dört model arasında kaldım. Bunlardan herhangi birini kullanan arkadaşlar var ise çığlak gözle gördüğü tavsiyelerini verebilir mi? Destek olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.