Arama sonuçları: *

1. sakinkalamiyorum

Yardım Sizce Hangi Monitörü Almalıyım?

11k ya kadar çıkabilirim 1786394948 Bu arada benimde asus zenbook laptopum var 😂
  2. sakinkalamiyorum

Geçmiş olsun hocam hakkınızı alabildiyseniz sevinirim.🙏 1786394773 Doğru diyorsunuz hocam ama eldeki imkanlar bu kadar
  3. sakinkalamiyorum

Haklısınız hocam keşke imkan olsa oled alsakda ips va muhabbeti olmasa
  4. sakinkalamiyorum

Bahsettiğiniz şey nedir hocam açıklar mısınız?
  5. sakinkalamiyorum

Va olduğu için pek ısınamadım hocam pro düşünürdüm ama onunda fiyatı yüksek yüne de teşekkür ederim.
  6. sakinkalamiyorum

Öneriniz için teşekkür ederim hocam inceliyorum 🙏
  7. sakinkalamiyorum

Arada Valorant oynuyorum tasarım ve video edit işleri yapıyorum. Uzun araştırmalar sonucunda bu modeler arasında kaldım. Bugün alıp geçeceğim Kullanan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Sistemim 7500F ve 4070 twin edge [H2 id='SIZE6Asus+TUF+Gaming+VG27AQ5ASIZE']Asus TUF Gaming...
  8. sakinkalamiyorum

İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Tasarım ve FPS oyunları için önereceğiniz monitör var mıdır? 12kya kadar zorlayabilirim? Asus TUF Gaming VG27AQML1A Asus TUF Gaming VG27AQ5A bu ikisi arasındaki fiyat farkı değer mi? Ya da önerileriz nedir?
  9. sakinkalamiyorum

❌İndirim Bitti! Xiaomi G34wqi Monitör 10.999 TL(Resmi Mağaza)

Sistemin nedir? Genelde 10 bit veya 8bit+frcli modeller bakman gerekiyor bende 3-4 aydır araştırıyorum henüz karar veremedim.
  10. sakinkalamiyorum

2 Bin TL Monitör Arasında Kaldım ?

Acil alman gerekiyorsa bence TCLyi al geç çünkü mönitör konusu dipsiz kuyu ben 3-4 aydır araştırma yapıyorum halen işin içinden çıkamadım. Ya da acelen yoksa oledlerin fiyatı düşüyor biraz daha indirim bekleyebilirsin.
  11. sakinkalamiyorum

❌İndirim Bitti! Usb 3 2 PC Arası Switch 300 TL

İksinin aynı anda kullanıldığı yok galiba sizin kullandığınız ürün linki var mı?
  12. sakinkalamiyorum

❌İndirim Bitti! Usb 3 2 PC Arası Switch 300 TL

Hocam mesela bir odada modem diğer bir odada da yan yana iki pc var masaüstü modemden gelem cat6 kablosunu mu çokluyorsunuz sizde eğer öyleyse kullandığınız ürün nedir?
  13. sakinkalamiyorum

❌İndirim Bitti! LG Ultragear 25g523b-B 200 Hz Monitör 4.347 TL!!!

Daha önce Hepsiburada veya Trendyoldan monitör alanlar iade konusunda sorun yaşadı mı?
  14. sakinkalamiyorum

[/MEDIA] Girişi şimdi fark ettim uzun süreli kullanıma izin vermiyor mu bu tcl monitör dinlendirmek mi gerekiyor Tayfun hocam?
  15. sakinkalamiyorum

Yardım Oyuncu Masası Tavsiyesi Önerisi 🙏

İlk modeli var sallanıyor biraz ama bunda sıfır gönül rahatlığıyla ile kullanabilirsiniz bu bütçelerde
  16. sakinkalamiyorum

Tayfun hocam selamlar geçen bir konuda hem fps hem tasarım işleri için Asus TUF Gaming VG27AQ5A önermiştiniz 10k bütçeler için sizce bunu mu almalıyım? Monitörde sorun olunca hepsiburada sorun çıkarır mı?
  17. sakinkalamiyorum

Yardım Oyuncu Masası Tavsiyesi Önerisi 🙏

Al geç direk https://www.ceramical.com.tr/ceramical-ms2-calisma-masasiofis-masasi-70x160-cm-beyaz-2520?srsltid=AfmBOorkH9e7ZL_MrxRF34aBAb8jQ7z5VKyGdvTXQKsJGMGLmHa4pI9y
  18. sakinkalamiyorum

🔥İndirim Lenovo Legion 27q-10 27 0.5ms 240hz Ips Wled Pivot Gaming Monitor 7649 TL!

İdefix sıkıntı çıkartır gibi iadede amazondan başka tercih etmiyorum genelde ama fiyatta iyi bilemedim.
  19. sakinkalamiyorum

🔥İndirim Lenovo Legion 27q-10 27 0.5ms 240hz Ips Wled Pivot Gaming Monitor 7649 TL!

Daha önce kullanan kim var acaba konuya gelse keşke bilgi alsak asus 180hz ile bunun arasında kaldım fiyatıda iyi alınır mı ki coil whine da varmış galiba şans işi biraz
  20. sakinkalamiyorum

Bu 165hz ocle 180hz olan model değil dimi beyler
Geri