DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,781
Asusun sorun çıkarmayacağı garanti mi verilmiş yukarıdaki arkadaşa
Sorun çıkarsa bile enazından arkasında durur. Gamegaraj markasının ne olacağı belli değilAsusun sorun çıkarmayacağı garanti mi verilmiş yukarıdaki arkadaşa
Hocam benim bütçeye göre Asus game garaj dakine göre çok çok kötü PC hocasının videosunu da izledim Game garaj slayer x7t nin bence çok iyiGamegaraj fanboylarına aldanma çoğu reklam sponsorlu içerik yapıyor internetteki Asus da alırken iyi araştır kronik modelleri alma Yukarda bi arkadaşın dediği gibi türk malı laptop alınmaz Yurtdışından alıp türk logosu çakıp satıyorlar. Ar-Ge mühendislik çalışması yapılmamış cihazlardan çok medet ummamak lazım gamegaraj 15-20 yıllık marka Asus 30-35 yıllık marka tercih sizin. İllaki Asus alın demiyorum Asusun da sorunlu modelleri var. Önemli olan satış sonrası destek ve ürünün Arıza çıkartmaması.
iyi marka iyi servis anlamına gelmek zorunda değilSorun çıkarsa bile enazından arkasında durur. Gamegaraj markasının ne olacağı belli değil
Risk alıp yeni markaları da denemek mantıksız geliyor bana Ben Eski markalara daha fazla güven duyuyorum evde 14 yıllık asus laptop hala çalışıyor Bakımsız olmasına rağmen Tek bir kere servise gitmedi. Alan arkadaşın tercihi belki asus alıp 4-5 aya bozulacak yada gamegaraj alıp 1-2 ay içinde gidecek Teknoloji şans işiiyi marka iyi servis anlamına gelmek zorunda değil
İkincisi de son 1-2 yıldır Hp'de yaygın Hall Sensor, Lenovoda Anakart yakma muhabbeti oldu, kim ne kadar arkasında durdu da mağduriyet giderildi?
Tamam asusun servisi bu ikisinden daha iyi olabilir ama gene de büyük marka algısından biraz kurtulmak lazım
Geçtiğimiz 2-3 hafta önce mediamarkta 5060 i7-14.nesil versiyonlu Asus tuf f16 60 bine satıldı. Kampanya kovalanırsa Marka cihaz almak her zaman daha mantıklı şahsen.Hocam benim bütçeye göre Asus game garaj dakine göre çok çok kötü PC hocasının videosunu da izledim Game garaj slayer x7t nin bence çok iyi
Kafam iyice karıştıRisk alıp yeni markaları da denemek mantıksız geliyor bana Ben Eski markalara daha fazla güven duyuyorum evde 14 yıllık asus laptop hala çalışıyor Bakımsız olmasına rağmen Tek bir kere servise gitmedi. Alan arkadaşın tercihi belki asus alıp 4-5 aya bozulacak yada gamegaraj alıp 1-2 ay içinde gidecek Teknoloji şans işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçtiğimiz 2-3 hafta önce mediamarkta 5060 i7-13.nesil versiyonlu Asus tuf f16 60 bine satıldı. Kampanya kovalanırsa Marka cihaz almak her zaman daha mantıklı şahsen.
aylık fazladan 600 koymazsa gayet iyi modelHocam hepsiburadanin kartında yararlanicam 6600 verebilirim en fazla aylık taksit olarak o yüzden bütçe 59-60 bine düştü kusura bakmayın bütçe oynuyor sürekli ama bu son olur
Staj parası olduğu için koyuyor maalesef hocam tüm aylığı laptopa basarak risk alıyorum zatenaylık fazladan 600 koymazsa gayet iyi model
özellikleri de fiyatına göre çok iyi
işlemcisi de güçlü olduğundan iyi bir soğutmaya ihtiyacın olacak
Kafam iyice karıştı
Eğer bütçen sınırlıysa ve f/p odaklı bir cihaz arıyorsan, GameGaraj tercih edilebilir. Ancak uzun vadeli kullanım, garanti ve servis hizmetleri senin için ön plandaysa, Asus gibi köklü markalar daha güvenilir bir seçenek olabilir.Staj parası olduğu için koyuyor maalesef hocam tüm aylığı laptopa basarak risk alıyorum zaten
Şuan alınacak Asus modelleri atar mısınız bekleyecek zamanım yok maalesef yılbaşından önce kesin almam lazımEğer bütçen sınırlıysa ve f/p odaklı bir cihaz arıyorsan, GameGaraj tercih edilebilir. Ancak uzun vadeli kullanım, garanti ve servis hizmetleri senin için ön plandaysa, Asus gibi köklü markalar daha güvenilir bir seçenek olabilir.
Her iki marka da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap etmekte bu nedenle, tercihini kullanım amacına ve önceliklerine göre yapman en doğrusu olacaktır Tek atımlık kurşunun var ve uzun ömürlü cihaz arıyorsun karar senin ama ben olsam kampanya kovalayıp asus alırdım. Para kolay kazanılmıyor.