Arama sonuçları: *

1. M

Kızlarla konuşmanın cringe gelmesi

Doğru diyorsun biraz saçma yazmışım
  2. M

Ya zaten 10. sınıfım ne kadar ciddi olabilir cringe derken birazda o kıza özgü diğer kızlarla çok rahat yüz yüze kouşabilirim ama o acayip mıymıntı garip yani
  3. M

Yaz tatili geliyor zaten görüşemeyiz umarım gaza gelip çıkma teklifi etmez seneyi bekler :D
  4. M

Arkadaşlar 16 yaşındayım güzel bir kız benden hoşlanıyor ama bana davranışları aşırı cringe geliyor konuşmak zor sırf tecrübe olsun diye sevgili olunur mu? Normal hayatta sosyalim yüz yüze konuşurum ama mesajla çok garip oluyor. Biliyorum komik bir konu :D
  5. M

Elektrik Kesintisi Sonrasında Görüntü Gelmedi

Merhaba arkadaşlar, Dün akşam yoğun yağmurla birlikte elektrikler birkaç kez gidip geldi. O esnada bilgisayarım açıktı. Elektrikler kesildikten sonra bilgisayarı fişten çekip bir süre bekledim. Yağmur bittikten sonra bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmedi ve ekran kartının ışığı...
  6. M

MERHABALAR

Umarım benimde uzar
  7. M

MERHABALAR

bu yaşlarda sıkıntı değil zaten yaşıtlarım 170lerde ama uzamassam sıkıntı olur ya en azında 174 görsem :D
  8. M

MERHABALAR

Boyum kısa evet peki bu boy ne zaman durucak. Sizce kaç cm olurum bir tahmininiz var mı genel olarak kızlardan uzunum ama bu nesil garip herkes dev.
  9. M

Yan profil gerçekten önemli mi ?

o kadar değil :D
  10. M

Yan profil gerçekten önemli mi ?

Merhaba 16 yaşındayım önden yüzüm ortalamanın üstü. Ancak burun mahvediyor önden belli olmasada yandan gerçekten kötü çenede hafif geride sevgilimle dururken bile yan dönmemeye çalışıyorum bu yan profil ön profilden daha mı önemli veya hangisi daha önemli size göre ?
  11. M

Kasanın içindeki kabloları nasıl düzenliyebilirim ?

Fotoğraftaki gibi kablolar hareket etmiyor biraz zorladım ekran kartının soketi felan çıktı ne yapabilirim ?
  12. M

Ekran kartım yamuk mu ?

Hocam ekran kartını hafif yyukarı mı ittiricez takerken yoksa direk altına mı koyucaz
  13. M

Ekran kartım yamuk mu ?

bende bundan aldım işte :D sorunu çözer herhalde
  14. M

Ekran kartım yamuk mu ?

Vatandan aldım zaten 1 ayda gönderdiler ben sürekli mail atıp darladım belkide oyüzden aceleye gelmiştir ama hertürlü rezalet
  15. M

Ekran kartım yamuk mu ?

hiç sorma pek bilmediğimdende ellemeye çekiniyorum ama harbiden kötü gözüküyor
  16. M

Ekran kartım yamuk mu ?

Sağolun kablolamayı da hiç sorma hazır sistem geldiğinde böyleydi pek el atmadım bende kötü bir durum yok sanırım aparat ile hallolur demi :D
  17. M

Ekran kartım yamuk mu ?

Arkadaşlar geçici olarak lego koydum tutucu daha elime ulaşmadı benim yardım istediğim konu sizce kart şuan eğik mi ? Hala içim pek rahat değil
  18. M

Çözüldü✓ Ekran kartım eğik mi ?

yazdığım gibi vida yerleri farklı yerlerde oraya takabildim
  19. M

yapamam muhtemelen direk destekleyici alıcam sorunu çözer değil mi
  20. M

Sorun orada zaten kasadanmıdır anlamadım vida yerleri kapalı 1 vida takabildim içime sinmediği için geçiçi olarak lego koydum aparat alırsam sorun çözülür mü sizce
Geri