Kızlarla konuşmanın cringe gelmesi

Mustaafa

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar 16 yaşındayım güzel bir kız benden hoşlanıyor ama bana davranışları aşırı cringe geliyor konuşmak zor sırf tecrübe olsun diye sevgili olunur mu? Normal hayatta sosyalim yüz yüze konuşurum ama mesajla çok garip oluyor.
Biliyorum komik bir konu :D

Ben de bazı kızların çocukça davranmalarını sevmiyorum kimine gerçekten yakışıyor ama bazıları aşırı cringe gözüküyor göreceli demek ki

Arkadaşlar 16 yaşındayım güzel bir kız benden hoşlanıyor ama bana davranışları aşırı cringe geliyor konuşmak zor sırf tecrübe olsun diye sevgili olunur mu? Normal hayatta sosyalim yüz yüze konuşurum ama mesajla çok garip oluyor.
Hocam tecrübe olsun diye sevgili olucaksanız hiç olmayın hem ona yazık onun duygularıyla oynarsınız hemde sizin vaktinize yazık normal arkadaş olarak sürdürün bence.

Hocam tecrübe olsun diye sevgili olucaksanız hiç olmayın hem ona yazık onun duygularıyla oynarsınız hemde sizin vaktinize yazık normal arkadaş olarak sürdürün bence.
Yaz tatili geliyor zaten görüşemeyiz umarım gaza gelip çıkma teklifi etmez seneyi bekler :D

bazı kızların niyeti zaten direkt karakterinden belli oluyor hocam takılmalık mı ciddi mi çok net gözüküyor zaten aşırı cringe davranan bir kız ciddi düşünemez ki

bazı kızların niyeti zaten direkt karakterinden belli oluyor hocam takılmalık mı ciddi mi çok net gözüküyor zaten aşırı cringe davranan bir kız ciddi düşünemez ki
Ne bilim hocam ben o ihtimal için dedim. Eğer ikiside ciddi yapmicak takılmalık yapıcak ve ikiside bunun bilincinde olucaksa sıkıntı yok.

Ya zaten 10. sınıfım ne kadar ciddi olabilir cringe derken birazda o kıza özgü diğer kızlarla çok rahat yüz yüze kouşabilirim ama o acayip mıymıntı garip yani

Ya zaten 10. sınıfım ne kadar ciddi olabilir cringe derken birazda o kıza özgü diğer kızlarla çok rahat yüz yüze kouşabilirim ama o acayip mıymıntı garip yani
Seni anlıyorum ama "sırf tecrübe olsun diye sevgili olunur mu" lafına çok takıldım hiç sevmediğim insan tipidir en iyisi istemiyorsan sal gitsin

Pick me girl diyoruz mıymıntı yerine :D ama arkadaşların dediği gibi tecrübe olsun diye duygularla oynanmaz bir meslek sahibi gibi :D Ama böyleleri çok kanser oluyor hak ediyorlar da boşver.

Maalesef günümüzdeki ilişkiler bana da artık yapmacık ve kasıntı geliyor ve konuşmak bana da son zamanlarda saçma gelmeye başladı.

Geri