Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Prop hunt için hangi cod alınır

Prop hunt oynamak için bi cod oyunu alacağım ama hangi oyunda kalıcı ve oyuncu sayısı fazla bo6 game pass ile oynuyordum harici insanlar cold war da kalıcı ve iyi demişler sizce ne alınmalı
  2. G

Yardım r5 7600 ile dar boğaz var mı ?

göstermiyor diğer oyunlarda hatta 1080p deneyimim bile oldu sadece warzone a özel 1728924359 anlık 100 olmadı ama 99 oldu
  3. G

Yardım r5 7600 ile dar boğaz var mı ?

çözemediğim bir sorun var 4070 super ile 2 k da kullanıyorum cod warzone oynarken takılmalar oluyor ara sıra gpu cpu kullanımına bakınca 99 civarı gpu varken cpu da onunla yarışıp 99 lara kadar çıkıyo bazen ve o anlar takılıyor sonra gpu bazen 80 lere düşüyo kullanımı falan sorun nedir sizce
  4. G

Yardım EBRAR BİLGİSAYAR NEDİR KİMLERDİR ?

gerçekten msi yetkili satıcısı mıdır yani
  5. G

Yardım EBRAR BİLGİSAYAR NEDİR KİMLERDİR ?

ebrar bilgisayardan monitör almalı mıyım en ucuz orada be msi yetkili satıcısı olarak gösteriyor akakçede bileniniz varmı güvenilir ve gerçekten öyleler mi ?
  6. G

Yardım gamepower klavyeden elektirk çarpıyor

psu da olmas sağlam psum var msi 750w gold ama topraklama için priz alacağım dışarıye çekmekten kolay sanırım çözülür öyle
  7. G

evet klavye gamepower eva 5
  8. G

şimdi dediğini anladım ve anlamadım zaten gamepower a mail attım cevap bekliyorum ama evde topraklama yok ya ondan dolayı akım korumalı priz alabilirim ama sorun klavyede değil diyosun sanırım ya da anlamamış olabilirim ama öncelikli olan evdeki topraklama sorun bu mudur ?
  9. G

Bu ne demek kankam çözüm lazım bana
  10. G

eski bi binada yaşıyorum topraklama yok bunu baştan söyleyeyim klavyenin metal kısmına elim değince elektirk çarpıyor tuşların altında olan yatay büyük plaka sizce sorun nedir topraklama mıdır ama pcden elektirk usbden geliyor vsvs
  11. G

Yardım Xbox game pass ile ilgili

Lol ve valorant gibi oyunlara bağlayınca yani riot games e heralde lolde bütün şampiyonları veriyormuş 1 aylık alıp bağlasam iptal edince herhangi bi durum olur mu
  12. G

Mavi Ekran ALT TAB ATINCA EKRAN DONUYOR

tamamdır deneyeceğim ama attığın opengl linkinde yani dosta olarak değil sanki uygulama olarak var bakarak yapabileceğim bildiğin youtube videosu var mı
  13. G

Bunu ilk kez duydum ama teyit edeyim oyun açılıyor gayet oynuyorum ama oyun esnasında ilk yaptığımda değil ama şans eseri bir basışımda alt tab a ekran donuyor bunu kastediyorsan denenebilir
  14. G

arkadaşlar şuan bunu lol ve valo oynadığım zamanlar yaşadım alt tab atınca ekran gidiyor donuyo fare hareket ediyor ama arkada her şey devam sorunu insanlar oyun çözünürlüğü ile ilgili olduğundan bahsetmişler bilmiyorum ama benim sistemim yeni 4070 super ve r5 7600 sorun bunlarda değil gibi...
  15. G

Yardım Razer blackshark v2 x 1800Tl alınır mı

Amazon prime day fırsatı ne kadar sürer bilmiyorum ama ince hesapın indirimlerini takip ediyorum yarım yamalak 1300tlye indirim olmaz bence İncehesap max 200 300 tl koyuyor. Ayriyeten başka ne önerirsin o fiyatlara
  16. G

Yardım Razer blackshark v2 x 1800Tl alınır mı

Arkadaşlar amazon prime day kampanyasında var ama dert o değil deneyimi olanlar ve gamepower kulaklıklarla farkını bilen arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz ben almayı düşünüyorum 1800tlye alınır mı
  17. G

Çözüldü✓ 4070 super r5 7600 ile fps sorunu ?

2k ya geçeceğim bende öyle düşünüyorum sonradan ekran kartı çalışmaya başlayabilir
  18. G

Çözüldü✓ 4070 super r5 7600 ile fps sorunu ?

Arkadaşlar şuan tek test elimde rust oyunu var bu 2 bileşen ile ekran kartı aorus 4070 super ve r5 7600 ile normalde 90 130 arası giderken (ayarlar sonuna kadar yüksek herşeyi full 1080p de ama tıka basa dolu 15 basein arasında oynarken 60 70 fps oynuyorum sizce sorun var mı cinebench r23 ve...
  19. G

Çözüldü✓ 3.5k Tl fark verip 180 den 240hz e geçilir mi

zevkine tabii ki ama bu dediğin monitörü biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bi kaç yerde kötü yorum okumuştum araştıracağım
  20. G

Çözüldü✓ 3.5k Tl fark verip 180 den 240hz e geçilir mi

asus için dediğin bi nevi doğru yeni monitör ama va panel istemiyorum maalesef 1724943435 farkındayım ama arada kaldım sanırım 180lik olanı alcam
Geri