eski bi binada yaşıyorum topraklama yok bunu baştan söyleyeyim klavyenin metal kısmına elim değince elektirk çarpıyor tuşların altında olan yatay büyük plaka sizce sorun nedir topraklama mıdır ama pcden elektirk usbden geliyor vsvs
spiderman diye biri gelirse çok takılma onlaeski bi binada yaşıyorum topraklama yok bunu baştan söyleyeyim klavyenin metal kısmına elim değince elektirk çarpıyor tuşların altında olan yatay büyük plaka sizce sorun nedir topraklama mıdır ama pcden elektirk usbden geliyor vsvs
Bu ne demek kankam çözüm lazım banaspiderman diye biri gelirse çok takılma onla
hiç bir fikrim yok çok değişik bir durumBu ne demek kankam çözüm lazım bana
şimdi dediğini anladım ve anlamadım zaten gamepower a mail attım cevap bekliyorum ama evde topraklama yok ya ondan dolayı akım korumalı priz alabilirim ama sorun klavyede değil diyosun sanırım ya da anlamamış olabilirim ama öncelikli olan evdeki topraklama sorun bu mudur ?şimdi şöyle bir durum var klavyeye seni çarpacak voltajda amperde elektrik gelse klavyen bozulurdu çalışmazdı diye tahmin ediyorum başka bir problem olmasın. Kaçak olabilir normal karşılarım çünkü çok ekstrem bir durum değil fakat ne kadar kaçak var ıslak elle dokunmuyorsan ama o halde klavye seni çarpıyorsa benim tahminim min 30v civarı bir akım geçtiği olur. ama dediğim gibi bence bir klavye bu durumda bozulur
evet klavye gamepower eva 5Masaüstü bilgisayarın mı var?
klayve öyle yüksek amper ile elektrik kaçırmaz güç kaynağına bakmanı tavsiye ederim hocam yada klavyeye başak yerden de geliyor olabilir akılı priz ile çözülebilir yada prize bir toprak kablosu al çok yüksek katta oturuyorsan zorda kendin toprak çek dışarıyaeski bi binada yaşıyorum topraklama yok bunu baştan söyleyeyim klavyenin metal kısmına elim değince elektirk çarpıyor tuşların altında olan yatay büyük plaka sizce sorun nedir topraklama mıdır ama pcden elektirk usbden geliyor vsvs
bazen benimde market arabalarına çarpıyor veya herhangi bir demir ellerine toprağa sürt 5-10 saniyeevet klavye gamepower eva 5
psu da olmas sağlam psum var msi 750w gold ama topraklama için priz alacağım dışarıye çekmekten kolay sanırım çözülür öyleklayve öyle yüksek amper ile elektrik kaçırmaz güç kaynağına bakmanı tavsiye ederim hocam yada klavyeye başak yerden de geliyor olabilir akılı priz ile çözülebilir yada prize bir toprak kablosu al çok yüksek katta oturuyorsan zorda kendin toprak çek dışarıya
toprak priz işi boş öyle bir dalga yok nereye aktaracak o priz kaçak elektriği sadece akım korumalı prizler var işe yarıyor oda kısa devre veya fazla yük gibi durumlarda. kaçak akımı onların koruma şansı yok toprağa boşaltması lazım yükünüpsu da olmas sağlam psum var msi 750w gold ama topraklama için priz alacağım dışarıye çekmekten kolay sanırım çözülür öyle