Mehmet Ali KISA
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 232
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler kankahayırlı olsun

Teşekkürler kankahayırlı olsun
Üreticiler aynı değil sanırım rampage ürünlerini shenzen suntek üretiyor gamepower ürünlerinide sahoo üretiyor yazılımın aynı olması normal gibi çünkü iki klavyede aynı mantık da iki klavyeyi'de kullanmıştım rampage ultimate daha iyi idi ultimate ve saberin devresinin bir kısmını gördüm farklı devrelerde vardı belki içindeki çipler aynı olabilirgameopower saber yazılımı ile aynı yazılım zaten ortak üretim yapılıyor.
Vallaha sıfır benim bildiğim kalmamış, anca ya 2.el ya da başka alternatif bakmak lazımÇok güzel klavye, çok güzel inceleme.
RGB'lerine bayıldım stok gelirse çökerim hemen.
Uzun zaman sonra bu incelemeyi bulmuş olman beni aşırı şaşırttıHocam elinize sağlık. 3 senedir kullanıyorum ve binlerce sayfa word belgesi de yazdım işim gereği. Deli gibi oyun da oynuyorum ama EN UFAK BİR ARIZA, ESKİME, SOYULMA yaşamadım. Gerçekten mükemmel klavye. Hatta şunu diyeyim sizin incelemenizdeki birçok şeyi bilmiyordum mesela taban aydınlatmasının renginin değiştiğini 3 sene sonra öğrendimÇok teşekkürler, güzel inceleme.
Bizim buradaki internet kafede (Kırşehir Özgenet) bu klavyeden var, sahibi de benle aynı okulda çalışıyor, biyoloji öğretmeni. Ben de Türkçe'ciyim. Yardım için bazen gidiyorum, klavyelerin bazılarının ışıkları sönmüş. Hepsinin de CTRL tuşu fırlıyor. Alalı daha 6 ay bile olmadı. O alırken ben de araştırma yaptığımda aynı klayveyi Çin'den buldum. Zaten Rampage de oradan alıp logo basıyor olmalı, bu kadar aynısı olamaz yoksa. Bloody'nin klavyelerinden almanızı tavsiye ederim, çok daha dayanıklı ürünler. 2 tane Bloody mekanik klavye var kafede, ikisi de 3 yıldır sapasağlam.
TRY 371.66 20%OFF | Kraliyet Kludge RK919 108 tuşları USB kablolu klavye NKRO RGB yan arkadan aydınlatmalı mekanik oyun klavyesi bilek pedi ile kahverengi/kırmızı anahtarı
![]()
64.22US $ |Royal Kludge RK919 108 Keys USB Wired Keyboard NKRO RGB Side Backlit Mechanical Gaming Keyboard with Wrist Pad Brown/Red Switch|Keyboards| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com