Yansıma olmuş hocam, zira jelatin var üstünde. Satıcıyla alakalı şunu diyebilirim. Şahıs adına kesilmiş fatura geldi. Yani satıcı, firma olarak değil, şahıs...
Ya ben bir konuda açmıştım 270kplus mi bu mu diye. Neticede 270kplus almaya karar vermiştim. Fakat bu fiyatı görünce 9950x3dyi aldım. Uzun vadede bunun daha...
Ramlerin 7000mhz+ olması iyi olmuş. Ben, naçizane, üretkenlik için şu an en iyi fiyat/performans işlemcisi olan 270k plus ve iyi bir sıvı soğutma tercih...
İş için alacağım ama yapacağım işte muhtemelen grafik gücü gerekli olmayacak. İşlemci yoğun olacak. Grafik kısmı tamamen benim keyif için yaptığım bir şey...
270K Plus iş için iyidir hatta çoğu zaman 9950X den daha iyidir üzmez. Ekran kartını da iş için sakın AMD alma pişman olursun.
Ek olarak hiç bahsetmediğin...
Arkadaşlar, merhaba. Doktorada yapacağım biyoinformatik çalışmaları için güçlü bir sisteme ihtiyacım var. İşin aslı, bu konunun henüz çok başındayım ve...
Yaklaşık 5 ay önce eşim Smile Pro oldu ve yaklaşık olarak 25 bin tl fark ödedik. Ertesi gün normal hayatına döndü. Eşimle birlikte arkadaşları da LASIK...