Yansıma olmuş hocam, zira jelatin var üstünde. Satıcıyla alakalı şunu diyebilirim. Şahıs adına kesilmiş fatura geldi. Yani satıcı, firma olarak değil, şahıs olarak görünüyor. Bu bir sorun oluşturur mu bilemiyorum.
Ya ben bir konuda açmıştım 270kplus mi bu mu diye. Neticede 270kplus almaya karar vermiştim. Fakat bu fiyatı görünce 9950x3dyi aldım. Uzun vadede bunun daha uzun süre destek alacağı kanısındayım.
İş için alacağım ama yapacağım işte muhtemelen grafik gücü gerekli olmayacak. İşlemci yoğun olacak. Grafik kısmı tamamen benim keyif için yaptığım bir şey olacak. His olarak amd ekran kartına geçmek istemiyorum ama işlemci kısmında elde edeceğim kazanç çok olursa 9950x3d2 kısmında bütçe göz...
Arkadaşlar, merhaba. Doktorada yapacağım biyoinformatik çalışmaları için güçlü bir sisteme ihtiyacım var. İşin aslı, bu konunun henüz çok başındayım ve hangi programların kullanılacağına tam hâkim değilim. Fakat yüksek boyutlu verilerin işlenmesi gerekecek. Bu sebeple sistem toplamaya karar...
Yaklaşık 5 ay önce eşim Smile Pro oldu ve yaklaşık olarak 25 bin tl fark ödedik. Ertesi gün normal hayatına döndü. Eşimle birlikte arkadaşları da LASIK yöntemiyle olmuştu. Onlar da memnunlardı; eşimdi memnun kaldı. Aradaki fark dediğiniz gibi darbe olayı. Olay bir yerde kişisel tercihe kalıyor.