Arama sonuçları: *

1. A

Cambly muadili uygulamalar önerir misiniz?

Cambly muadili uygulama arıyorum dostlar. Ücretsiz ve kalitesiz uygulamaları ya da diğer yolları tavsiye etmeyin lütfen. Aklımda Konuşarak Öğren kursu var. İnternetteki yorumları ve fiyatlarına göz attım bence gayet iyi duruyor. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
  2. A

Yanımda yemek taşısam sıkıntı olur mu ?

Dışarıya çıkıp yersin en kötü usta bir şey olmaz. Dışarıdan yemekten her türlü iyidir.
  3. A

kilomu almalımıyım vermelimi

Dostum bu yağ oranı meselesi sadece rakamdan ibaret. Burada aynaya bakıp karar vermen gerek. Spora yeni başladıysan kalori açığında dahi kas kazanabilirsin ama bana kalırsa çok yağlı değilsen bir bulk yap ama az kalori fazlası ver. Böylece çok az yağlanır çok iyi kütle kazanabilirsin.
  4. A

Kreatin almalımıyım öneriniz varmıdır ?

Suplementler alabilirsin dostum.
  5. A

Yağ yakımı yaparken karbonhidrat arttırarak skinny fatliken kurtulurmuyum

Dostum burada alacağın kilonun hepsi neredeyse yağ olarak sende kalacak. Bu nedenle ağırlık antremanı yapmak zorundasın.
  6. A

Web sitesi editörü maaşı kaç K olmalı sizce?

Büyük bir holdingin markasına ait bir web sitesindeki editörün ne kadar maaş alması gerektiği düşünüyorsunuz?
  7. A

Saf kreatin supplement önerisi

Evet dostum
  8. A

Yardım Xiomi redmi note 8 pro sıfırlama

Xiomi redmi note 8 pro sıfırlama yaptım ama hala gmail veya pin istiyor. Nasıl bundan kurtulabilirim?
  9. A

Saf kreatin supplement önerisi

Suplementler'in kendi ürünü iyidir. Kaliteli istiyorsan bir de Creapure versiyonunu al yeterli.
  10. A

PC için iş bulamıyorum

Dostum bu tarz işlerde sakın çıkacağını falan söyleme yoksa kimse almıyor işe gerçekten.
  11. A

boyum fazlamı kısa ?

Dostum boy çok önemsiz bur husus ben sana diyeyim. Sporcuysan daha iyi ve dolu gözükürsün avantajlısın. Senin karakterin iyiyse, vücudun iyiyse, bence en son takılacağın şey boy olsun.
  12. A

anasayfada konfetiler

Bende anlamaya calısıyordum şimdi düştü jeton :d
  13. A

Kablosuz ekipmanlar tehlikeli mi?

Mümkün ama son kullanıcıyla uğraşılacak bir şey değil. Kimse senin cihazını ne yapsın dostum.
  14. A

Müslüman aile baskısı

Ben ve çevremde bu tarz kaç kişi varsa hepsinde ters tepiyor zamanla gerçekten.
Geri