Arama sonuçları: *

• Users: MrBLL
  • Order by date
  1. MrBLL

Türkçe Yama Sorunu --

yıl 2023 (ocak) ve bu oyunun henüz yaması çıkmadı bilginize
  2. MrBLL

İki̇nci̇ Ekranim Algilanmiyor

büyük ihtimal elektrik kesintisi monitöre zarar verdi ondan emin olduk diyebiliriz sağlık olsun :)
  3. MrBLL

teşekkürler ilgin için.
  4. MrBLL

Şimdi denedim olmadı. Demek ki monitörde sıkıntı var. Elektrik gidip gelince bir sorun yaratmış olabilir. Yine de anlamadığım kendisi çalışıyor.
  5. MrBLL

İkinci monitörün kendisi çalışıyor. Fakat bilgisayardan görüntü gitmiyor. Ana monitörüm ise sorunsuz. Hatta ana monitörü çıkarıp sadece ikinciyi taktım yine çalışmadı.
  6. MrBLL

Aynen onların hepsini yaptım
  7. MrBLL

Kardeşimin bilgisayarında denedim orada da olmadı. En iyisi farklı kablo denemek. Paraya kıyıp almam lazım, buna uygun kablo evde yok çünkü. Teşekkürler öneriler için yeni kabloyla denediğim de güncelleme yaparım. 1666089619 Versiyon: 472.12 - WHQL Sürüm Tarihi: Mon Sep 20, 2021
  8. MrBLL

olmadı malesef
  9. MrBLL

Kanka geri al seçeneği kapalı bende nasıl aktif edebilirim 1666087756 onu da denedim malesef
  10. MrBLL

Sorunla alakalı ufak bir info vereyim. Normalde iki monitör sorunsuz kullanıyordum fakat dün akşam elektrik kesildi. Bilgisayarımı tekrar açtığımda ise ikinci ekran açılmadı. Sorun şu ki garip bir şekilde ikinci monitörüm algılanmıyor bilgisayarım tarafından. Daha düne kadar normalken elektrik...
  11. MrBLL

Yardım İnternetim iyi ama yavaş

Paketim 100 ama altyapımdan dolayı 80 civarı alıyorum. 100 lira maksimum aylık 1589718304 Kablolu bağlantı yapıyorum ama sorunlar kablosuzda da oluyor. Torrent kullanıyorum dikkat ederim görev yöneticisinden eyvallah başkan
  12. MrBLL

Millenicom
  13. MrBLL

Sürekli olan bişi knk daha önce de oluyordu tek videoda değil instagramda vs sürekli takılmalar oluyor o an hemen test yapıyorum hız yine yüksek ping düşük, garip
  14. MrBLL

İnternet test sonuçlarım çok iyi ama videolara gelince takılmalar oluyor sebebi ne olabilir ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?
  15. MrBLL

İŞLEMCİ PERFORMANSI

Teşekkürler %54 gözüme fazla geldi sonuçta tek oyun için yarısını kullanıyor. Dediğim gibi yeniyim bu konularda ortalama değer tam olarak nedir bilmediğim için, teşekkürler tekrardan 🙏
  16. MrBLL

İŞLEMCİ PERFORMANSI

Peki normal mi tek oyunda %54 kullanım
  17. MrBLL

İŞLEMCİ PERFORMANSI

Teşekkürler, peki akıcılık konusunda bir fikrin var mı veya bilgin?
  18. MrBLL

İŞLEMCİ PERFORMANSI

i7-7700k kullanıyorum Mount Blade Bannnerlord açıyorum sadece, işlemcinin %54 ü kullanılıyor sizce bu normal mi ve de sistemim iyi ona rağmen çokta hızlı arayüzüm yok yani evet hızlı ama sanki bu sistemin hakkını tam veremiyor gibi çokta yeniyim bu konularda ona göre önerilerinize çözümlerinize...
Geri