Ana monitörün kablosuyla 2. monitörü denedin mi ?İkinci monitörün kendisi çalışıyor. Fakat bilgisayardan görüntü gitmiyor. Ana monitörüm ise sorunsuz. Hatta ana monitörü çıkarıp sadece ikinciyi taktım yine çalışmadı.
Olabilir.Şimdi denedim olmadı. Demek ki monitörde sıkıntı var. Elektrik gidip gelince bir sorun yaratmış olabilir. Yine de anlamadığım kendisi çalışıyor.
Rica ederim dostum. Monitörün ayarlarında da sorun olabilir oraya bak istersen oraya kadar girebiliyorsan belki oradan sorun olmuş olabilir. Görüntü alıyorsun ama PC deki görüntüyü alamıyorsun kabloyuda değiştirmiş oldun diğer monitörün kablosuyla denediğinde. Yani başka ne kalıyor geriye bilmiyorum.teşekkürler ilgin için.
büyük ihtimal elektrik kesintisi monitöre zarar verdi ondan emin olduk diyebiliriz sağlık olsunRica ederim dostum. Monitörün ayarlarında da sorun olabilir oraya bak istersen oraya kadar girebiliyorsan belki oradan sorun olmuş olabilir. Görüntü alıyorsun ama PC deki görüntüyü alamıyorsun kabloyuda değiştirmiş oldun diğer monitörün kablosuyla denediğinde. Yani başka ne kalıyor geriye bilmiyorum.