Arama sonuçları: *

1. L

SteelSeries Aerox 3 Wireless Zam

Merhabalar son 3 aydır aerox 3 için para ayırıyordum malum pahalı bir mouse 2 gün öncesine kadar zam yemiş 2200 den 3500 olmuş ancak akakçeden fiyat değişimine baktığımda fiyatın sürekli dalgalı olduğunu gördüm. Fiyatlarda bir aksilik mi oluyor yoksa sadece online mağazalara özel midir?
  2. L

Rtx 3070 ikinci el piyasa fiyatı nedir

Dediğim gibi rtx 3070 2. el piyasa fiyatı nedir
  3. L

HAMACHI ARKADASIMLA AYNI IPV4 ADRESINE NASIL BAGLANABILIRIM

Baslikta da belirttigim gibi arkadasimla bir sorun yasiyoruz cozumu ise ayni ip ye baglanmakla alakali ancak hamachiyle aram cok yoktur nedir ne degildir bilmiyorum. Bu sorunun temel sebebi ise Steam aile paylasimini kullanmaya calismamiz. Bir cok yontem denedik ancak olmadi.
  4. L

HAMACHI ARKADASIMLA AYNI IPV4 ADRESINE NASIL BAGLANABILIRIM

Baslikta da belirttigim gibi arkadasimla bir sorun yasiyoruz cozumu ise ayni ip ye baglanmakla alakali ancak hamachiyle aram cok yoktur nedir ne degildir bilmiyorum. Bu sorunun temel sebebi ise Steam aile paylasimini kullanmaya calismamiz. Bir cok yontem denedik ancak olmadi.
  5. L

Ultrakill Demo var mı?

Merhabalar ultrakill almayı düşünüyordum ancak almadan önce bi oynanışını görmek ve yaşamakta istiyorum aynı zamanda. İlla crack mi indirmem lazım ya da demo var mı?
  6. L

Epomaker Aula F75 Gümrük Vergisi?

Epomaker'ın kendi sitesinden satın alım yaparken vergi binmiyor diye biliyorum en azından satım alım işleminde iken, aliexpressten almaya karar vermiştim ancak çinden sevkiyat olacağı için ve sahte/kullanılmış ürün göndermelerinden korkuyorum, dediğim gibi epomakerın kendi sitesinden satın...
  7. L

EPOMAKER x Aula F75

bir aciliyet yok sadece meraktan sordum sabırsız biriyimdir hocam
  8. L

EPOMAKER x Aula F75

Merhabalar bu klavyeyi kendi sitesinden almayı planlıyorum çünkü vergi vesaire üstüne çok fiyat binmiyor. SSS kısmını okuduğumda 2-3 hafta veya 1-2 ay içerisinde ürünün gelebileceğini söylüyor (diğer ülkeler için) Sizce Türkiye için ne kadar süre alır tahmini?
  9. L

EPOMAKER x Aula F75 Alınır mı?

Merhabalar uzun bir klavye arayışından sonra hazır amazon prime indirimiyle birlikte iken Aula F75'i almaya meyillendim ancak sizinde fikrinizi merak ediyorum, önerileriniz varsa mutlaka belirtin. Prebuilt olması, ekstra olarak stabilizerları modlu ve linear switch olması da etken...
  10. L

lossless scaling rdr2 de çalışmıyor

o yüzden çalışmaz hocam pencereliye almalısınız zaten upscale yapınca otomatik olarak borderless yapıyor oyunu
  11. L

Lossless Scaling Virüs total ACİL

inşallah hocam
  12. L

Lossless Scaling Virüs total ACİL

Lossless scaling indirmeye kalktım indirdiğim site ise oyunindir.vip, zip dosyasının içindeki exe dosyasını virüs totale attığımda 74 antivirüs programının içinden üçünde virüslü olduğu yazıyor. Virüs total linkine buradan ulaşabilirsiniz.
  13. L

İşlemci %100 Sıkıntı Olur mu?

teşekkürler hocam teşekkürler hocam
  14. L

hocam nvidia nın otomatik oc sini yaptım sıkıntı olmaz dimi
  15. L

Merhabalar uzun süreli render tarzı bir iş ile uğraşıyorum, bilgisayarım biraz zorlanıyor doğal olarak 3-4 saat işlemci sürekli olarak aralıksız %85-100 arasındakullanılırsa zarar görür mü? bütün çekirdekler ortalama 80 derece de geziyor ancak fan biraz bağırıyor
  16. L

Yardım BU AYAR AÇILMALI MI ?

eğer monitöründe valorant oynarken herhangi bir kırılmalar ya da yırtılmalar oluyorsa aç ancak diğer türlü açmamanı tavsiye ederim. amd nin gelişmiş senkronizasyonunu bilmesemde normal vsync ile aynı olacağı farzediyorum hocam. performans düşüşü sağlayabilir.
  17. L

Infection Free Zone ya da Manor Lords

Merhabalar mağlum steam yaz indirimleri zamanındayız bende bir oyun alayım dedim. iki oyun arasında kaldım, manor lords ve infection free zone, her ikiside stratejik base kurmalı oyunlardan bildiğiniz gibi. İnfection free zone şuan 10 dolar ancak manor lords 15 dolar. infection free zone türüne...
  18. L

Sons of the forest ta kadim zırhla altın zırh aynı şey mi oyunu bitiremiyorum

eski versiyondaydı hocam o şimdi uzay mekiğinin içinde
  19. L

Sons of the forest ta kadim zırhla altın zırh aynı şey mi oyunu bitiremiyorum

Merhabalar hocam versiyon 1.0 güncellemesi ile altın zırh kadim zırh olarak değiştirildi, oyunu bitirmek için oyun finali bölümündeki kapının yanında bir kağıt parçası olması lazım onu inşa edip zırhını oraya koyman lazım. bir süre geçince altın zırh olur. 15 solafit gerekiyor
  20. L

Yindiao T8 Alınır mı?

bu klavyeye bakmıştım hocam çok kaliteli durmuyor ayrıca aliexpressten olması biraz can sıkıcı
Top Bottom