300w yazanı takıyorum diğerlerine çıktığı yere geri sokuşturuyorum hocam doğru mudur
1754675110
300w yazanı takıyorum diğerlerine çıktığı yere geri sokuşturuyorum hocam doğru mudur
ben cd li almama rağmen dijitalden oyun alıyorum zaten online oynamak için ps plus alman lazım ve sende cd si olan oyunda ps plus ta var bence dijital al
tlou oynamadım onunla ama steamda bir uygulama ile desteklenmeyen oyunlarda da oynayabilirsin diye biliyorum.Ben sadece pes fifa oynadım bide ets yi denedim
2k çözünürlükde kullanıyorum birde ekran kartı sıcaklığı 45 50 derecelerde o gözükmüyor resimde.cs2 ölüm maçı açıktı bu arada 350 400 fps bandında gezioyrdu
Merhaba,yaklaşık 1 ay önce sistem topladım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu ama şuan drop sorunu çok can sıkmaya başladı.Ne yapmam gerek hiçbir fkrim yok.Yardım ederseniz sevinirim(bu arada sistemde r7 7800x3d 4070ti süper var)
Corsair void rgb elite 7.1 var bende.1 aydır kullanıyorum,memnunum.Ama ses kasması sanki çok iyi değil gibi.Ya da iyi ama daha iyileri var desek daha doğru olur.Diğer yönlerden gayet memnunum.Başka bir sıkıntısını görmedim