Hangi oyun? Sıcaklıklar ne durumda? Ekran kartı sürücüsünü ddu ile kaldırıp tekrardan kurmayı dene.
sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim. driverlar güncel bios güncel. windows 10 ve orjinal. ilginç olan CS2 de fps drop gibi yaşıyorum ve bunu masaüstünde boştayken de yaşıyorum.fazla sıcaklık ,driver , windows , ram , arka plan uygulamaları , yanlış güç planı seçimi gibi türlü türlü nedeni olabilir
Memtest ile ramleri test et hocam. Masaüstünde de olması ssd veya ram olabilir gibi geldi bana.CS2 oynuyorum. Sıcaklık epey düşük işlemci 54 ekran kartı ise 60 civarında seyrediyor.
Full yükte şu şekilde
cpu 83
gpu 80-83 arası
ssd 47
güç kaynağım: 650w fsp hyper pro yeterli midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim. driverlar güncel bios güncel. windows 10 ve orjinal. ilginç olan CS2 de fps drop gibi yaşıyorum ve bunu masaüstünde boştayken de yaşıyorum.
ramleri test edeceğim şimdi. ssd xpg s40g ısınan bir modelmiş.Memtest ile ramleri test et hocam. Masaüstünde de olması ssd veya ram olabilir gibi geldi bana.
bende aynı sorundan müzdaripim hocam çözersen yazarsan sevinirimCS2 oynuyorum. Sıcaklık epey düşük işlemci 54 ekran kartı ise 60 civarında seyrediyor.
Full yükte şu şekilde
cpu 83
gpu 80-83 arası
ssd 47
sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim. driverlar güncel bios güncel. windows 10 ve orjinal. ilginç olan CS2 de fps drop gibi yaşıyorum ve bunu masaüstünde boştayken de yaş
Memtest ile ramleri test et hocam. Masaüstünde de olması ssd veya ram olabilir gibi geldi bana.
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?bende aynı sorundan müzdaripim hocam çözersen yazarsan sevinirim
Memtest ile ramleri test et hocam. Masaüstünde de olması ssd veya ram olabilir gibi geldi bana.
her şey güncel mi5700X3D ve RX6800'lü sistem topladım. Takılmalar droplar yaşıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
Evet her şey güncelher şey güncel mi
Chipset bios win driverEvet her şey güncel
4070 ti süper kullanıyorum ben.Ne yaptıysam çözemedim,benimde her şey güncel ama bir türlü düzeltemedimHangi ekran kartını kullanıyorsunuz?
Psu tek kablo üzerindenmi 8+8 veriyor yoksa 2 tane ayrı 8 pin kablomu geliyor ?CS2 oynuyorum. Sıcaklık epey düşük işlemci 54 ekran kartı ise 60 civarında seyrediyor.
Full yükte şu şekilde
cpu 83
gpu 80-83 arası
ssd 47
sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim. driverlar güncel bios güncel. windows 10 ve orjinal. ilginç olan CS2 de fps drop gibi yaşıyorum ve bunu masaüstünde boştayken de yaşıyorum.