Sıfır sistemde takılma sorunu

cqbb

80+
Reaksiyon skoru
3
5700X3D ve RX6800'lü sistem topladım. Takılmalar droplar yaşıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?

Hangi oyun? Sıcaklıklar ne durumda? Ekran kartı sürücüsünü ddu ile kaldırıp tekrardan kurmayı dene.

fazla sıcaklık ,driver , windows , ram , arka plan uygulamaları , yanlış güç planı seçimi gibi türlü türlü nedeni olabilir

Hangi oyun? Sıcaklıklar ne durumda? Ekran kartı sürücüsünü ddu ile kaldırıp tekrardan kurmayı dene.

CS2 oynuyorum. Sıcaklık epey düşük işlemci 54 ekran kartı ise 60 civarında seyrediyor.

Full yükte şu şekilde
cpu 83
gpu 80-83 arası
ssd 47
güç kaynağım: 650w fsp hyper pro yeterli midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fazla sıcaklık ,driver , windows , ram , arka plan uygulamaları , yanlış güç planı seçimi gibi türlü türlü nedeni olabilir
sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim. driverlar güncel bios güncel. windows 10 ve orjinal. ilginç olan CS2 de fps drop gibi yaşıyorum ve bunu masaüstünde boştayken de yaşıyorum.

CS2 oynuyorum. Sıcaklık epey düşük işlemci 54 ekran kartı ise 60 civarında seyrediyor.

Full yükte şu şekilde
cpu 83
gpu 80-83 arası
ssd 47

sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim. driverlar güncel bios güncel. windows 10 ve orjinal. ilginç olan CS2 de fps drop gibi yaşıyorum ve bunu masaüstünde boştayken de yaşıyorum.
Memtest ile ramleri test et hocam. Masaüstünde de olması ssd veya ram olabilir gibi geldi bana.

Full yükte şu şekilde
cpu 83
gpu 80-83 arası
ssd 47

sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim. driverlar güncel bios güncel. windows 10 ve orjinal. ilginç olan CS2 de fps drop gibi yaşıyorum ve bunu masaüstünde boştayken de yaş
Memtest ile ramleri test et hocam. Masaüstünde de olması ssd veya ram olabilir gibi geldi bana.
bende aynı sorundan müzdaripim hocam çözersen yazarsan sevinirim

Ekler

• IMG_9567.jpeg
    IMG_9567.jpeg
    2.4 MB · Hit: 24
  • IMG_9567.jpeg
    IMG_9567.jpeg
    2.4 MB · Hit: 26
  • image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 27
Son düzenleme:

Full yükte şu şekilde
cpu 83
gpu 80-83 arası
ssd 47

Psu tek kablo üzerindenmi 8+8 veriyor yoksa 2 tane ayrı 8 pin kablomu geliyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,311
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri