Arama sonuçları: *

1. P

Ekran Kartımda Problem Olabilir mi? Kısa Görüntü Kaybı Yaşıyorum

tam yerine oturttum freesync açık oyundayken falan hiç yaşamadım görüntü kopması falan yük altındayken
  2. P

Ekran Kartımda Problem Olabilir mi? Kısa Görüntü Kaybı Yaşıyorum

Yaklaşık 3 hafta önce yeni bir sistem aldım ve HDMI kablosu ile monitöre bağladım. Birkaç gün sonra görüntü gidip gelmeye başladı; HDMI kablosunu oynattığımda düzeldi. Daha sonra bilgisayarı açarken yaklaşık 2 saniyelik bir görüntü kaybı yaşadım. Bunun üzerine DisplayPort kablosu almaya karar...
  3. P

Oyun Oynarken 10–15 Dakika Sonra Siyah Ekran Verip Kapanma Sorunu

tanıdık bilgisayarcı zaten hocam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da o yönden, yani kısaca bilgisayarda bir sıkıntı problem yok herhalde bilgisayarda parçaların çoğu 2. el diye bakım yapılması lazım biraz yanlış anlamadıysam
  4. P

hocam ben en iyisi bilgisayarcıya götüreyim tüm bakımlarını hallettsin şimdi crystal disk info testlerini paylaşıcam site izin vermiyor en kısa sürede onu da paylaşacağım
  5. P

hocam bilgisayarı geçen hafta 2. el alarak aldım da çok fazla bilgim yok parçalar hakkında işlemci tray sıfırdı bir de işlemci soğutucu sıfırdı geri kalan tüm parçalar 2. el yani çok fazla bilgim yok
  6. P

hocam occt indirdim testi başlattım yaklaşık 6 dakika oldu Cpu 90 derece oldu chatgpt testi durdur dedi zarar vericek dedi ben de durdurdum. Gpu da 80 90 arası derece oldu chatgpt artık dedi kesin durdur yoksa sıkıntı çıkarabilir diye ben de durdurdum testi. sonuçlar ekteki fotoğrafta
  7. P

hiç sıkıntı değil hocam hemen indirip yapıyorum yardımlarınız için sağolun
  8. P

lol oynadım 2 el arena sıkıntı çıkarmadı cs2 oynadığımda 15 dk oynadıktan sonra siyah ekran verip oyundan attı pes oynadığımda 15 dk oynadıktan sonra sonra siyah ekran verip oyundan attı
  9. P

hocam testleri yaptım yaklaşık 35 dakika 17 loop sonuç olarak Test Finished with no errors detected yazdı.
  10. P

tamamdır test edeceğim 1759843451 ikisini de kontrol ettim steamden normaldi
  11. P

Merhaba, Bugün bilgisayarımda oyun oynarken (özellikle CS2 ve Pes'de) 10–15 dakika sonra ekran bir anda siyah oluyor. Bazen oyun kendi kendine tamamen kapanıp masaüstüne atıyor, bazen de siyah ekranda kalıyor siyah ekranda bilgisayar donduğunda benim Görev Yöneticisi'nden kapatmam gerekiyor...
  12. P

Bu Hazır Sistem Nasıl ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/542776/pc-hocasi-gg10-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Anakartı b450m olarak değiştirdim sistem nasıl ?
  13. P

Bu Bilgisayar Sizce Alınır Mı?

fiyatı 30000 TL bu toplama bilgisyar alınır mı ?
Geri