Ekran Kartımda Problem Olabilir mi? Kısa Görüntü Kaybı Yaşıyorum

Reaksiyon skoru
2
Yaklaşık 3 hafta önce yeni bir sistem aldım ve HDMI kablosu ile monitöre bağladım. Birkaç gün sonra görüntü gidip gelmeye başladı; HDMI kablosunu oynattığımda düzeldi. Daha sonra bilgisayarı açarken yaklaşık 2 saniyelik bir görüntü kaybı yaşadım.

Bunun üzerine DisplayPort kablosu almaya karar verdim ve yaklaşık 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum. Ancak bugün bilgisayarı açtığımda çok kısa, saliselik bir görüntü kaybı oluştu.

Sorum şu: Bu durum korkulacak bir şey mi? Ekran kartımda problem olabilir mi?

çok büyük bir problem değil dp port giriş çıkışlarını tam anlamıyla oturduğundan emin ol. Adaptive Sync ve ya FreeSync açıksa onu kapatıp da gözlemle. yük altında iken herhangi kopma görüntü gitmesi gelmesi falan yoksa bence ekran kartında herhangi bir sorun yoktur furmarktan benchmarkta yapabilirsin ekran karta sıcaklık değerlerine

çok büyük bir problem değil dp port giriş çıkışlarını tam anlamıyla oturduğundan emin ol. Adaptive Sync ve ya FreeSync açıksa onu kapatıp da gözlemle. yük altında iken herhangi kopma görüntü gitmesi gelmesi falan yoksa bence ekran kartında herhangi bir sorun yoktur furmarktan benchmarkta yapabilirsin ekran karta sıcaklık değerlerine
tam yerine oturttum freesync açık oyundayken falan hiç yaşamadım görüntü kopması falan yük altındayken

Geri