Arama sonuçları: *

1. V

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Selamlar. 1 hafta önce satışta değildi. yeniden açmışlar. değerlendirmek isteyenler bakabilir. [H3 id='SIZE3URLhttpswww.amazon.com.trTecno-Camon-Premier-TC3BCrkiye-GarantilidpB0H12CGND6refsr_1_204Tecno+Camon+40+Premier+5G+12256+Gb+Tecno+Trkiye+GarantiliURLSIZE']Tecno Camon 40 Premier 5G 12/256...
  2. V

Öneri Amazon.Com.Tr Taksitli Telefonların Listesi

Merhabalar. Geçen hafta amazonda ki taksitli telefonların tek bir listede görülmesini sağlayacak bir script > html sayfası hazırladım. Liste 4 saatlik periyotlarla güncelleniyor. Faydalanmak isteyen arkadaşlara duyurlur. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
  3. V

Teşekkür ederim hocam. Mümkün olur ama benim şu anda bu projede tek sayfada olabildiğince sade veri ile dallanmadan budaklanmadan sadece telefonları listelemek. Banka taksitlerine girersek, bankalar arası taksit farkları oluyor. her bankayı kontrol etmek ve bu bilgiyi aynı satır içinde accordion...
  4. V

Hayırlı olsun hocam ama sıkıntılı yinde de. etkilemiş olmayayım seni. bende bakıyorum ama bu tarz durumlar için kargo açılımını mutlaka videoya kayıt alın. En azından iade edip paranızıı geri alabilirsiniz.
  5. V

Selamlar herkese. Dün gece biraz üzerinde çalıştım. - Fiyata göre sıralama eklendi. - Stok bilgilsi eklendi. - Reponsive tasarım düzenlendi. - Mac de crontab üzerinden 4 saatte bir güncelleme özelliği ekledim. Ancak sabah mac'i açtım ama şifreyi girmeyi unuttum. o yüzden bilgisayar açılmadığı...
  6. V

Teşekkür ederim. Öneriniz kıymetli. İleri ki zamanlarda bununla ilgili düzenleme yapacağım.
  7. V

Teşekkür ederim. Herkes için faydalı olur umarım. İyi geceler.
  8. V

Teşekkür ederim. Hayır, taksitli telefon eklerse kendini güncelleme yok. zaten şu an böyle bir ortamda yok amazonda. Belli bir aralıklarla kategoriyi kontrol etmekte fayda var. Amazonda bu veri değişimi ne kadar hızlı oluyor bilmiyorum. Belki günde bir iki değişilkilk oluyordur bir kaç gün...
  9. V

Herkese iyi geceler. Burayı hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın. Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya çalışırken amazondaki taksitli telefonların listesini alabileceğim bir javascript > html çalışması yaptım. Kötü bir aksilik olmazsa hergün...
Geri