Merhabalar. Geçen hafta amazonda ki taksitli telefonların tek bir listede görülmesini sağlayacak bir script > html sayfası hazırladım. Liste 4 saatlik...
Teşekkür ederim hocam. Mümkün olur ama benim şu anda bu projede tek sayfada olabildiğince sade veri ile dallanmadan budaklanmadan sadece telefonları...
hocam eline sağlık çok güzel olmuş. benim bir katkım daha olsun eğer mümkünse :) ilgili telefon için max peşin fiyatına kaç taksit yazıyor o bilgi yer...
Hayırlı olsun hocam ama sıkıntılı yinde de. etkilemiş olmayayım seni. bende bakıyorum ama bu tarz durumlar için kargo açılımını mutlaka videoya kayıt alın...
Selamlar herkese. Dün gece biraz üzerinde çalıştım.
- Fiyata göre sıralama eklendi.
- Stok bilgilsi eklendi.
- Reponsive tasarım düzenlendi.
- Mac de...
Üstad öncelikle eline sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş, bir sorum olacaktı bu liste amazon taksitli telefon eklerse kendi kendine güncellenecek mi...
Teşekkür ederim. Hayır, taksitli telefon eklerse kendini güncelleme yok. zaten şu an böyle bir ortamda yok amazonda. Belli bir aralıklarla kategoriyi...
Herkese iyi geceler.
Burayı hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın.
Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya...