Arama sonuçları: *

1. R

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

goodram 16x2 alabilmiştim ancak son anda yetişip.hala Kargoya teslimatı bekliyor yazıyor faturası kesildi mail olarak geldi ancak kargoya verilmedi bakalım umarım gönderilir
  2. R

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM DDR5 6000MHz CL36 bunu alabilmiştim anca diğerlerinin stokları bitmişti.Kargoya verilmiş teşekkür ederim haber verenlere
  3. R

Shein indirimli ürünler

14 ocak tarihli kargolarım kalkış ofisine olarak güncellenmiş ancak 20 ocaklı olanlarda bir değişiklik yok umarım onlarda son günlere kalmadan elime ulaşır
  4. R

Shein indirimli ürünler

14 ve 20 ocakta havalimanına inen 5 siparişim hala bekliyor.Bu gidişle gelmeyecek ümidi kestim artık.umarım iade için sorun çıkartmazlar
  5. R

Shein indirimli ürünler

14 ve 20 sinde havalimanına varan hiç bir siparişim ilerlemedi.görünen o ki bu tarihlerdeki siparişlerde bir sıkıntı var bize ulaşmayacak gibi ama hayırlısı 1-2 güne belli olur.
  6. R

Temu kupon alma yöntemi

Satın aldığınız fanın linkini paylaşır mısınız mümkünse
  7. R

Shein indirimli ürünler

14ünde havalimanına inen kargolarımdan hala ilerleme yok.Bu gidişlede olmayacak gibi duruyor
  8. R

Shein indirimli ürünler

8 ocakta verdiğim sipariş 14 ocak 10.43 varış havalimanına geldi ancak sonra ilerleme yok.Daha sonra verdiğim siparişler bile ulaştı ancak bu 14 ocakta ne olduysa artık kaldı.
  9. R

Shein indirimli ürünler

benim siparişlerin çoğunda ayın 14ünde varış hava limanına geldi diye bilgi var takip sisteminde ancak ortada bir ilerleme yok.Normal şartlarda 6 sından önce varmış olması lazım ama bakalım bizim gümrük bir dümen yapmazsa
  10. R

Shein indirimli ürünler

kargoya verilen el feneri satın alabilen oldumu acaba? Çoğunun İçerisinde dahili batarya olduğu için satın alınmasına izin vermiyor ama belki arada gözden kaçırdığım fener mevcuttur diye sormak istedim
  11. R

Shein indirimli ürünler

pc üzerinden tarayıcı ile alışveriş yapıyorum.Bu hata 1-2 defa geldi benim başımada.Bu olduğunda hatayı veren mail adresiyle telefondaki shein uygulaması üzerinden giriş yaparak ödemeyi sorunsuz gerçekleştirdim.Not:Bu hatayı verdiği zaman kayıtlı tc numarasını silebiliyor dikkat et.
  12. R

Shein indirimli ürünler

nispeten daha az güç tüketen cihazlar için akıllı priz dedikleri aletten düşünüyorum.Tavsiyesi olan varmıdır
  13. R

Shein indirimli ürünler

sipariş verilen tarihle alakası yok gümrüğe girdiği ay önemli.Bu ay için 2 hakkınız kalmış kısacası.Siparişte kaç ürün verdiğinizinde bir önemi yok ister tek ürün alın ister 3-5 tane (ancak aynı üründen 2 adetten fazla satın almayın)
  14. R

Shein indirimli ürünler

daha önce yine bundan aldım sayılmadı şimdi tekrar alıyorum malum bir daha mümkün değil (ayrı ayrı 2 paket şeklinde olduğu için (20-20) paket içerisindeki sayı ticariyi kapsamıyor ama aynı paketten 2den fazla olursa sıkıntı tabi)
  15. R

Shein indirimli ürünler

40 adet mini usb lamba vergi vs dahil 77 TL'ye geliyor daha önce aldım gece lambası olarak çok güzel iş görüyor.Burada tanesini 30-40 TL'ye satıyorlar Usb lamba
  16. R

Shein indirimli ürünler

6 ocakta verdiğim sipariş bugün teslim edildi 5 günde çok iyi hız valla umarım herkesin biran önce gelir siparişi
  17. R

Shein indirimli ürünler

mail dogrula ayrıca profil kısmı var orada 2-3 seçenek işaretle 120 puan oluyor maksimum
  18. R

Shein indirimli ürünler

her tc numarasına toplamda 5 defa sipariş verme hakkı mevcut bir ay içerisinde.Bu alışverişlerde isterseniz 10 ürün alın sıkıntı yok ama aynı üründen bir sipariş içerisinde 2 adetten fazla satın almayın sıkıntı yaşayabilirsiniz. 1767996460 bendede aynı durum mevcut.hatta artık yeni numara vs...
  19. R

Shein indirimli ürünler

bendede durum böyle banka kartı tc no adres giriş yapılan cihazı felan değiştim ama nafile düzelmedi
  20. R

Shein indirimli ürünler

site artık bana yeter alma diyor herhalde ödeme kısmında risk system reject yazıyor.Adres tc felan değiştim ama nafile.
Geri