R

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• R
      goodram 16x2 alabilmiştim ancak son anda yetişip.hala Kargoya teslimatı bekliyor yazıyor faturası kesildi mail olarak geldi ancak kargoya verilmedi bakalım...
    • R
      GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM DDR5 6000MHz CL36 bunu alabilmiştim anca diğerlerinin stokları bitmişti.Kargoya verilmiş teşekkür ederim haber verenlere
    • R
      Reckless17, Shein indirimli ürünler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      14 ocak tarihli kargolarım kalkış ofisine olarak güncellenmiş ancak 20 ocaklı olanlarda bir değişiklik yok umarım onlarda son günlere kalmadan elime ulaşır
    • R
      14 ve 20 ocakta havalimanına inen 5 siparişim hala bekliyor.Bu gidişle gelmeyecek ümidi kestim artık.umarım iade için sorun çıkartmazlar
    • R
      14 ve 20 sinde havalimanına varan hiç bir siparişim ilerlemedi.görünen o ki bu tarihlerdeki siparişlerde bir sıkıntı var bize ulaşmayacak gibi ama hayırlısı...
    • R
      Reckless17, Temu kupon alma yöntemi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Satın aldığınız fanın linkini paylaşır mısınız mümkünse
    • R
      14ünde havalimanına inen kargolarımdan hala ilerleme yok.Bu gidişlede olmayacak gibi duruyor
    • R
      8 ocakta verdiğim sipariş 14 ocak 10.43 varış havalimanına geldi ancak sonra ilerleme yok.Daha sonra verdiğim siparişler bile ulaştı ancak bu 14 ocakta ne...
    • R
      benim siparişlerin çoğunda ayın 14ünde varış hava limanına geldi diye bilgi var takip sisteminde ancak ortada bir ilerleme yok.Normal şartlarda 6 sından...
    • R
      kargoya verilen el feneri satın alabilen oldumu acaba? Çoğunun İçerisinde dahili batarya olduğu için satın alınmasına izin vermiyor ama belki arada gözden...
    • R
      pc üzerinden tarayıcı ile alışveriş yapıyorum.Bu hata 1-2 defa geldi benim başımada.Bu olduğunda hatayı veren mail adresiyle telefondaki shein uygulaması...
    • R
      nispeten daha az güç tüketen cihazlar için akıllı priz dedikleri aletten düşünüyorum.Tavsiyesi olan varmıdır
    • R
      sipariş verilen tarihle alakası yok gümrüğe girdiği ay önemli.Bu ay için 2 hakkınız kalmış kısacası.Siparişte kaç ürün verdiğinizinde bir önemi yok ister...
    • R
      daha önce yine bundan aldım sayılmadı şimdi tekrar alıyorum malum bir daha mümkün değil (ayrı ayrı 2 paket şeklinde olduğu için (20-20) paket içerisindeki...
    • R
      40 adet mini usb lamba vergi vs dahil 77 TL'ye geliyor daha önce aldım gece lambası olarak çok güzel iş görüyor.Burada tanesini 30-40 TL'ye satıyorlar Usb lamba
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri