goodram 16x2 alabilmiştim ancak son anda yetişip.hala Kargoya teslimatı bekliyor yazıyor faturası kesildi mail olarak geldi ancak kargoya verilmedi bakalım...
14 ocak tarihli kargolarım kalkış ofisine olarak güncellenmiş ancak 20 ocaklı olanlarda bir değişiklik yok umarım onlarda son günlere kalmadan elime ulaşır
14 ve 20 sinde havalimanına varan hiç bir siparişim ilerlemedi.görünen o ki bu tarihlerdeki siparişlerde bir sıkıntı var bize ulaşmayacak gibi ama hayırlısı...
8 ocakta verdiğim sipariş 14 ocak 10.43 varış havalimanına geldi ancak sonra ilerleme yok.Daha sonra verdiğim siparişler bile ulaştı ancak bu 14 ocakta ne...
benim siparişlerin çoğunda ayın 14ünde varış hava limanına geldi diye bilgi var takip sisteminde ancak ortada bir ilerleme yok.Normal şartlarda 6 sından...
kargoya verilen el feneri satın alabilen oldumu acaba? Çoğunun İçerisinde dahili batarya olduğu için satın alınmasına izin vermiyor ama belki arada gözden...
pc üzerinden tarayıcı ile alışveriş yapıyorum.Bu hata 1-2 defa geldi benim başımada.Bu olduğunda hatayı veren mail adresiyle telefondaki shein uygulaması...
sipariş verilen tarihle alakası yok gümrüğe girdiği ay önemli.Bu ay için 2 hakkınız kalmış kısacası.Siparişte kaç ürün verdiğinizinde bir önemi yok ister...
daha önce yine bundan aldım sayılmadı şimdi tekrar alıyorum malum bir daha mümkün değil (ayrı ayrı 2 paket şeklinde olduğu için (20-20) paket içerisindeki...
40 adet mini usb lamba vergi vs dahil 77 TL'ye geliyor daha önce aldım gece lambası olarak çok güzel iş görüyor.Burada tanesini 30-40 TL'ye satıyorlar
Usb lamba